ZDRAVO JE SEKSI

Zašto je sjajna kosa magnet za muškarce

16.04.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ako ima istine u studijama koje pokazuju da je sjajna kosa prvo što muškarci primijete na ženi, to je razlog više da uložimo u njezino zdravlje

Jeste li ikad razmišljali o novcu i vremenu uloženom u održavanje kose mahom sačinjene od beživotnog proteina? Koliko ste se puta poželjeli ošišati na nulericu i zavidjeli muškarcima koji su tom 'ne-frizurom' doskočili svim svojim problemima?

Ako ima istine u studijama prema kojima je kosa prva stvar koju muškarci primijete na ženi, a ne ostali atributi kojima nas je priroda više ili manje obdarila, možda su ipak oni ti koji zavide nama. Tko ih šiša, svakoj je ženi stalo da zdravlja vlasi i vlasišta. Oni su preduvjet dobre frizure, a ona je, željele to priznati ili ne, razlog zbog kojeg čitav dan možemo biti dobre ili loše volje. Doznajte koji vam novi proizvodi mogu poboljšati kosu i raspoloženje!

Sjaj u kosi, čak i onoj koja je ispucala i suha, trenutačno naglašava Olivalov silikonski serum. Ozbiljno oslabljenu strukturu vlasi tijekom dva tjedna ojačat će Kérastaseov dvofazni obnavljajući serum iz linije Force Architecte.

Perut ne 'diskriminira' po spolu, podjednako opsjeda 50 posto ženske i muške populacije. Uzrokuje je gljivica malasezija i ubrzano pomicanje novih stanica kože prema površini, pa se odumrle stanice s vlasišta počinju ljuštiti u većim količinama. Rješavanje problema prepustite obnovljenoj formuli Fitovalovih šampona protiv peruti za intenzivnu i učestalu njegu.

Osjetljivo vlasište. Ako svaki dan perete kosu, umirite osjetljivo vlasište Eucerinovim šamponom iz linije pH5 koji će mu vratiti prirodnu kiselost.

Keune je unutar nove kolekcije za organsku njegu i oblikovanje kose So Pure Natural Balance lansirao čak šest bogatih linija za sve tipove kose i za sve vrste problema. Izdvajamo proizvode iz linije Calming koja umiruje vlasište i njeguje kosu esencijalnim uljem kamilice i lavande.