IMPRESIVNA ANATOMIJA

Zašto je Jon Hamm zamoljen da nosi donje rublje?

21.03.2013 u 09:27

Bionic
Reading

Jon Hamm, glavni glumac u seriji 'Momci s Madisona', izazvao je na setu veliku pomutnju među ženskim dijelom ekipe. Glumac koji u popularnoj seriji glumi Dona Drapera, pokazao je svoju (hm) dosta impresivnu anatomiju pa je zamoljen da za snimanja scena nosi donje rublje

Tijekom snimanja šeste sezone serije Jon Hamm je pristojno upozoren da politika TV mreže AMC nalaže da se za snimanja scena nosi donje rublje. U šestoj sezoni serije radnja 'Momaka s Madisona' smještena je u šezdesete godine, kada su hlače bile jako uske i ostavljale malo prostora mašti.

'Jonova impresivna anatomija dekoncentrirala je ekipu pa su pristojno insistirali na donjem rublju', rekao je anonimni izvor za američki tabloid The New York Daily News.

Nedavno je 42-godišnji glumac također izazvao pomutnju dok je na Havajima, odjeven samo u minijaturne kupaće gaćice, snimao nekoliko scena. 'Njegove genitalije su interna šala na setu, a Hamm zna što ima', dodaje izvor.

Tijekom prve i druge sezone serije, marketinški tim mreže AMC morao se služiti digitalnom obradom slika kako se Hamm ne bi previše izložio. Primjerice, promotivne fotografije korištene na autobusima u gradskom prijevozu bile su obrađene u photoshopu kako Don Draper ne bi ometao pažnju sudionica u prometu.

'Svi su bili zabrinuti zbog bujnog poprsja Christine Hendricks, a Jon je taj koji ima najviše pokazati. Dobar je to problem ako ga imate', prenosi Mail Online.