GASTRO UŽITAK

Zasladite se uz Aninu tortu od datulja

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 12.03.2010 13:57
  • Objavljeno 12.03.2010 u 13:57
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Za predstojeći hladni vikend Ana je pripremila riblje faširance s tartar umakom te izvrsnu tortu od datulja, čokolade i kave

Riblji faširanci s tartar umakom

Jednostavan riblji recept s ukusnim tartar umakom.

Recept pogledajte ovdje

Torta od datulja, čokolade i kave

Datulje su veoma bogate različitim vitaminima i mineralima, među kojima se ističu vitamini B1, B5 i folna kiselina te kalcij, magnezij, pa čak i željezo. Izvrsne su same ili u kolaču, a Ana ih je pripremila u slasnoj kombinaciji s kavom i čokoladom.

Recept pogledajte ovdje

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi