NASLJEDNICA JOHNSON&JOHNSONA

Zaručnica Tile Tequile danima ležala mrtva

05.01.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Casey Johnson, nasljednica farmaceutskog diva Johnson & Johnson koja je nedavno punila naslovnice tabloida istospolnim zarukama sa zvijezdom reality showa Tilom Tequilom, umrla je u dobi od 30 godina. Johnson je imala problema s drogom i alkoholom, zbog čega je ostala bez obiteljskog novca

Američki mediji pretpostavljaju da je Casey Johnson danima ležala mrtva u svom stanu. Uzrok smrti još uvijek nije poznat, a nagađa se da je najvjerojatnije riječ o predoziranju.

Casey Johnson, koja nije krila svoje lezbijske sklonosti, nedavno se zaručila s biseksualnom reality zvijezdom Tilom Tequilom koja je i objavila na Twitteru da je umrla, a kasnije je to potvrdila i policija.

'Molim vas da svi molite za moju družicu Casey Johnson. Ona je umrla. Svima vam hvala zbog ljubavi i podrške, ja ću biti offline da bih bila s obitelji', napisala je Tequila.

'Izgleda da je to bila prirodna smrt. Nema dokaza kaznenog djela, a još čekamo toksikološko izvješće ureda mrtvozornika', kazala je policijska dužnosnica Sara Faden.

Johnson, iza koje je ostala usvojena kći Ava, bila je prapraunuka osnivača tvrtke Johnson & Johnson i kći vlasnika NFL momčadi New York Jetsa, Roberta Wooda Johnsona.

Odrasla je u luksuzu, a njezine najbolje prijateljice svojedobno su bile Paris i Nicky Hilton, koja je ujedno kuma njene usvojene kćeri.

'Poznam Casey još iz djetinjstva. Imala je veliko srce i bila je dobra prijateljica. Jako sam tužna i ne želim vjerovati u to. Želim izraziti sućut njezinoj obitelji i svima onima koji su je voljeli', izjavila je Paris Hilton.

Casey se preselila prije osam godina u Los Angeles i nekoliko je puta neuspješno boravila u klinikama za odvikavanje. Bila je poznata po partijanju i uživanju u opijatima, a od djetinjstva je dijabetičarka.

S vremenom su i roditelji digli ruke od nje, a nedavno joj je otac ukinuo novac iz zaklade jer se nije trijeznila. Njezini prijatelji kažu da je izgubila kontrolu nad svojim životom kada joj je majka uzela posvojenu trogodišnju kćer Avu. Nedavno se vratila u New York da bi se izborila za kćer, ali zbog lošeg financijskog stanja u tome nije uspjela.