SANJIVA MODA

Inspirirana stilom chic Francuskinja: Ovako izgleda Zarina nova Studio kolekcija

17.03.2023 u 09:54

  • +7

Zarina Studio kolekcija

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

Poput švedskog diva h&m, španjolska Zara također ima Studio kolekciju, a u najnovijoj fokus je na laskavim krojevima, toplim tonovima - praktičnosti i optimizmu tipičnom za odmor na jugu Francuske u eri ludih 70-ih

Tkanine s prirodnim naborima, gumbi i sitni i delikatni ukrasi, minuciozni vezovi i printovi u ispranim tonovima, pružaju osjećaj svjetlosti svojstven nekom drugom razdoblju.

Svilene hlače u tomboy stilu, sofisticirane haljine s engleskim vezom, bluze s tankim naramenicama i kratke hlače s niskim strukom koegzistiraju s espadrilama i haljinama s džepovima kako bi stvorili bezvremenski look koji prkosi svim kodeksima.

Kratke jakne za nošenje na festivalu ili u uredu; haljine od čipke sa suptilnom prozirnošću za grad ili plažu; Lagani i minimalistički prsluci i nestrukturirani kaputi bez gumba idealni su za upotpunjavanje svakog looka.

Svaki od predstavljenih komada u Zarinoj novoj Studio kolekciji pokazuje fluidnost, jednostavnost i pažljiv dizajn do najsitnijih detalja, a rezultira prirodnim izgledom u svakoj prilici.