POPUT DIZAJNERSKOG

Zara ima novu modnu poslasticu: Je li ovo najljepši komplet sezone?

29.07.2022 u 16:28

Bionic
Reading

Koliko je Zarin dizajnerski tim ove sezone nadahnut haute couture kolekcijama vodećih modnih kuća, dovoljno govori ovaj efektan komplet koji u paru djeluje poput skupocjene, dizajnerske haljine

Zarini dizajneri ponovno su uspjeli zamagliti granice između visoke i brze mode kreiravši komplet u trendovskoj, jarko ružičastoj boji, a čija se velika popularnost ponajviše može zahvaliti dizajneru Pier Paolu Piccioliju na čelu modne kuće Valentino.

Ljetni kompleti stvoreni od nekoliko odjevnih komada ove sezone itekako su poželjni, ali i praktični jer nude pregršt mogućnosti nošenja te su , poput haljina, idealan odabir u danima kada ne znate što biste odjenuli.

RUŽIČASTA RASKOŠ

Valentino oduševio novom kolekcijom koju je obilježila vedra nijansa, stvorena posebno za ovu talijansku modnu kuću

Pogledaj galeriju

Zarin prijedlog uključuje top na jedno rame s dramatičnim detaljem volana (280 kuna), a njezina skraćena silueta nadopunjuje se sa suknjom visokog struka i maksi kroja (300 kuna).  

Bez sumnje, ovaj Zarin komplet prekrasna je i ekonomična opcija za svako događanje u ljetnom kalendaru, a jednostavni par sandala biti će dovoljan za kompletiranje efektnog stajlinga sa ovim ružičastim kompletom u glavnoj ulozi.

EFEKTNIH UZORAKA

Spas za ljetne vrućine: Zara lansirala novu Studio kolekciju prepunu neodoljivih kaftan haljina

Pogledaj galeriju