'MANJE JE VIŠE'

Marta Ortega debitirala kao nova šefica Zare: Svojim jednostavnim izdanjem poslala je snažnu poruku

13.07.2022 u 09:29

Bionic
Reading

Na glavnom sastanku dioničara, Marta Ortega ovoga utorka debitirala je u ulozi predsjednice modne grupacije Inditex, nakon što je ovu poziciju prošloga travnja napustio Španjolac Pablo Isla

Održan u sjedištu tekstilnog diva, koji se nalazi u španjolskom Arteixu, sastanak s dioničarima Marta je otvorila govorom kojim je odala počast svom ocu i osnivaču grupacije Inditex, Amanciju Ortegi, koji je bio odsutan s događaja, no ne i njezina majka, Flora Perez, u ulozi direktorice korporacije.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: M. Dylan / ContactoPhoto / Profimedia

Vodeći maksimalnu brigu o svom imidžu, nova šefica Zare za ovu prigodu odabrala je klasičan i sofisticiran model bijele haljine dužine midi, s blagim V izrezom dekoltea, izrađen od svilenog krepa, lepršave siluete. Osim navedenog, njezin dizajn uključivao je detalj tankog, crnog kožnog remena, kojim je maksimalno naglašena ženstvena silueta haljine.

Njezin modni odabir nije nimalo improviziran, uzme li se u obzir značenje boje i struktura same haljine. Bijela kao sinonim čistoće i urednosti, a također i simbol nevinosti i spokojnosti, pokazala se idealnom za njezine prve, konkretnije poteze na funkciji predsjednice najvećeg distributera jeftine mode u svijetu.

Poruka koju je prenijela svojim modnim odabirom odrazila se i na njezin beauty look u znaku jednostavne, valovite frizure i make-upa u prirodnim tonovima,a javnosti je potvrđeno da dizajn njezine haljine potpisuje Zara, jedan od najuspješnijih brendova iz Inditexovog portfelja.

  • +6
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia
  • +3
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: Newspress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia