IZGLEDA LUKSUZNIJE

Zara ima najbolju verziju haljine s izrezom - i to po 'smiješnoj' cijeni

25.10.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Trend pokazivanja tijela posljednjih sezona uzeo je maha na modnoj sceni. Odjevni predmeti poput minijaturnih suknji, hlača niskog struka, sićušnih topova ili ekstremno prozirnih komada dominirali su kolekcijama brendova poput talijanskog Miu Miu ili albanske dizajnerice Nensi Dojake zaslužne za veliku popularnost haljina s izrezima

Takozvane cut out haljine trend su koji je vrhunac popularnosti doživio ovoga ljeta, a nećemo ga izbjeći ni s padom temperatura.

Detalj izreza na različitim i često neočekivanim mjestima glavna je karakteristika ovih zavodljivih haljina – trenda koji nije prošao ispod radara dizajnerskom timu Zare.

Omiljeni španjolski brend ove sezone nudi možda najbolju verziju cut out haljine do sada. U svoju bogatu ponudu ovih dana uvrstio je rebrastu haljinu crne boje s prorezom na struku, zahvaljujući kojemu izgleda puno skuplje nego što zapravo jest.

Po cijeni od više nego prihvatljivih 140 kuna predstavlja model u koji se isplati investirati, a na sreću ljubiteljica mode još uvijek je dostupna u prodaji u svim veličinama.

JEDNOStAVNO I EFEKTNO

Ana Gruica Uglešić bila je magnet za poglede u chic haljini iz Zare

Pogledaj galeriju