HEATHER GRAHAM

Za omiljenu holivudsku plavušu vrijeme kao da je stalo

15.03.2023 u 11:10

  • +10

Heather Graham

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Heather Graham, holivudska zvijezda najpoznatija po filmovima 'Kralj pornića', 'Ubij me nježno' i 'Mamurluk', zasjenila je sve na premijeri u LA-ju u upečatljivoj srebrnoj haljini bez naramenica

Lijepa plavuša, koja se i u šestom desetljeću može pohvaliti vitkom figurom i mladolikim licem, bila je prava senzacija na premijeri nove serije streaming servisa Apple TV+, 'Extrapolations', u kojoj osim nje glume Matthew Rhys, Diane Lane, Meryl Streep, Edward Norton, Tobey Maguire, Kit Harington, Sienna Miller i Eiza Gonzalez.

Heather, koja je početkom ove godine proslavila 53. rođendan, ovaj je glamurozan stajling zaokružila kosom stiliziranom u blage valove i jedva vidljivim make-upom koji joj je istaknuo nježne crte lica, a društvo joj je pravio dečko, snowboarder John de Neufville, u elegantnom plavom odijelu.

Stajling koji se pokazao punim pogotkom ljepotica porculanskog tena i neodoljivog osmijeha vješto je nadogradila srebrnim sandalama i s malo nakita.

Iako je prvobitno najavljeno da će serija imati 10 epizoda, ipak je skraćena na osam, a premijera na platformi AppleTV+ zakazana je za 17. ožujka.