STAJLIŠ ŠPANJOLKA

Stajling kraljice Letizije odobrila bi baš svaka ljubiteljica poslovne elegancije

15.03.2023 u 08:32

  • +15

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kraljica Letizia samo nastavlja nizati genijalne stajlinge, pa je prilikom posjeta Valladolidu u Kastilji ponovno sve očarala u elegantnom izdanju prikladnom za poslovne prigode

Supruga španjolskog kralja Felipea VI, svakim novim pojavljivanjem u javnosti dokazuje da je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora.

Vremenom je izgradila prepoznatljiv stil s uvijek dobrodošlim trendi iskoracima u vidu neobičnih modnim detalja no uvijek u skladu s njezinom funkcijom.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: EUROPA PRESS/ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Majka dvije kćeri na glavnom je događaju druge etape 'Tour of Talent' s ciljem promicanja mladih talenata, još jednim fantastičnim stajlingom istaknula vitku figuru, te proglasila pobjednika nagrade Zaklade princeze od Girone, osnovane. 2009. čiji je počasni predsjednikkralj Felipe VI., u ime svoje kćeri, princeze Leonor.

Riječ je o nagradama koje odaju priznanje mladima u dobi od 16 do 35 godina koji su pokrenuli poslove koji proizvode pozitivne promjene za društvo.

Inače, princeza od Girone je titula koju nosi Letizijina najstarija kći Leonor (15), koja će jednog dana biti kraljica Španjolske.

Bivša novinarka izgledala je chic u duljem sakou od tvida koji potpisuje Massimo Dutti, a uparila ga je s hlačama cigareta kroja i udobnim salonkama.

Otmjeni odabir upotpunjen je okruglim izrezom i neutralnom nijansom, ukrašen zlatnim gumbima za dodatni dašak glamura, a ovaj moderan i sofisticiran komad možete nositi u brojnim prigodama.

Letizia je poznata po svojoj ljubavi prema minimalističkom nakitu pa je efektan stajling podignula diskretnim parom zlatnih naušnica.