NE POSTOJI VIŠAK

Zar ne izgleda savršeno u ovom mikro bikiniju?

10.05.2013 u 08:52

Bionic
Reading

Ona ima savršenu figuru, sretnu obitelj i mnogo novca za uživati. Kad je još pogledate u mini bikiniju, nameće se zaključak - bolje ne može

Naime, lijepa Gisele Bundchen na Twitteru je objavila svoju fotografiju u ljubičastom bikiniju. Sudeći prema pozadini na fotografiji, lijepa 32-godišnja manekenka uživa u nekom ljetovalištu s pet zvjezdica.

U seksi kupaćem kostimu na privatnoj neretuširanoj fotografiji Gisele je pokazala kako izgleda zanosno, a bez grama viška na trbuhu, teško je povjerovati da je mama dvoje djece. Gisele je i nedavno na Met Ballu u New Yorku u uskoj crnoj haljini također ostavljala bez daha, a nije se ustručavala izmjenjivati nježnosti sa suprugom Tomom Bradyjem.


Zanosnoj manekenki, osim u privatnom životu, odlično ide i na poslovnom planu pa se tako nedavno vratila iz Londona nakon što je bila proglašena novim licem za H&M-ovu kampanju jesen/zima.
Osim toga, 2012. bila je na listi najbolje plaćenih modela s godišnjom zaradom od 45 milijuna dolara. Pa sad odlučite, može li bolje?