S NAJPOŽELJNIJIM POTPISOM

Zar ne izgleda genijalno? Ovaj efektan remen novi je kralj modnih dodataka

06.12.2019 u 06:45

Bionic
Reading

Kada je riječ o remenima s dizajnerskim potpisom, nekoliko uzastopnih sezona glavnu riječ vodio je prepoznatljivi GG model s potpisom talijanskog brenda Gucci, no posljednjih mjeseci modne ovisnice imaju novog favorita

Prema godišnjem izvještaju popularne modne platforme Lyst, brend Bottega Veneta jedan je od najbrže rastućih u ovoj godini. Potražnja za dodacima ove talijanske modne kuće povećala se za 53 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, a popis najpopularnijih modnih komada čine torba The Pouch te sandale s četvrtastim potplatom i remenčićima.

  • +2
Torba The Pouch - Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Do danas iznimno popularan Guccijev kožni remen s prepoznatljivom kopčom u znaku dvostrukog slova G ove se godine pozicionirao na treće mjesto najpopularnijih modnih komada. Na Lystovim top ljestvicama pojavio se čak devet puta u protekle dvije godine, a da je još uvijek hit, potvrđuje i podatak da se godišnje svake minute prodaju čak dva GG remena.

Višegodišnjoj vladavini Guccijeva remena, međutim, polako se bliži kraj, ako je suditi po jednim od najutjecajnijih street style zvijezda današnjice. Proteklih mjeseci na tjednima mode postalo je gotovo nezamislivo ne vidjeti upečatljiv remen s potpisom talijanskog brenda Bottega Veneta.

Ovaj dvostruki remen s kopčom u obliku potkove predstavljen je u nekoliko veličina i boja, a da je uistinu riječ o velikom hitu u svijetu modnih dodataka, dovoljno govori podatak da je u potpunosti rasprodan na stranicama brenda i modnih trgovina.