BEZVREMENSKA LJEPOTICA

Zanosna Monica Bellucci plijenila poglede na glamuroznoj reviji

21.01.2019 u 19:12

Bionic
Reading

Talijanska diva Monica Bellucci ponovno se našla u centru pozornosti zahvaljujući 'cirkuskoj' reviji modne kuće Dior u sklopu pariškog tjedna visoke mode

Slavna 54- godišnja glumica poput mnogobrojnih zvijezda nije željela propustiti predstavljanje nove kolekcije visoke mode s potpisom francuske kuće Dior.

Glamuroznu reviju cirkuske tematike talijanska diva iz prvih redova očekivano je pratila u odjevnoj kombinaciji s potpisom Dior. Svoju klasičnu ljepotu i zavidnu figuru ovoga je puta istaknula kaput-haljinom od brušene kože u boji burgundca s detaljem remena koji je naglašavao struk.

Upečatljivu kreaciju dužine midi Monica je parirala s crnim komadima poput visokih čizmi i kultne Diorove torbice Saddle koja se na modnu scenu još prošle godine vratila u velikom stilu.

  • +7
Slavne ljepotice zaluđene torbicom Dior Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz valovitu frizuru, detalj zlatnih naušnica ringova i okruglih sunčanih naočala Monica je kompletirala najnovije izdanje kojim je ponovno plijenila pažnju javnosti i medija.

  • +5
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su mnoge njezine kolegice pribjegle estetskim operacijama, Monica je pristalica dostojanstvenog starenja.

'Netko je jednom rekao da u 20-ima imaš lice koje ti je priroda dala, u 40-ima onakvo kakvo ti je život namijenio, a u 50-onakvo kakvo si zaslužio. Bore su samo dokaz da si u životu uspjela prevladati zapreke. One su naši ožiljci', svojedobno je izjavila.

Atraktivna Talijanka jednom je prigodom otkrila kako je tajna njezine ljepote u tome što se nikad nije previše opterećivala izgledom.

'Vježbam pilates i plivam, ali ne budim se u šest kako bih odjurila u teretanu. Nije bitno koliko imate godina, sve je u glavi. Tijelo stari, ali duh ne. Netko može biti star i s 20', priznala je Monica.

  • +6
Monica Bellucci Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia