ATRAKTIVAN PAR

Zanosna Brazilka u minijaturnom bikiniju ne odvaja se od zgodnog nogometaša

09.07.2018 u 12:24

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna objavila zaruke s dugogodišnjim dečkom, njemačkim nogometašem Kevinom Trappom, brazilska manekenka Izabel Goulart u društvu budućeg supruga zaputila se na grčki Mykonos gdje uživaju u ljetnom odmoru

Izabel već tri godine ljubi njemačkog nogometaša Kevina Trappa, a stasiti sportaš se brzo nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva potrudio iznenaditi voljenu djevojku kupnjom dijamantnog prstena. Proslavu zaruka atraktivan par nastavio je na grčkom otoku Mykonosu kojem brojna poznata lica ne mogu odoljeti u ljetnim mjesecima.

  • +7
Izabel Goulart i Kevin Trapp Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zanosnu Brazilku i njemačkog nogometaša dežurni paparazzi ulovili su prilikom ukrcavanja na brod, a da ih osim ljubavi veže isti ukus za modu dokazali su kombinacijama u znaku tamnoplave boje.

I dok je naočit Nijemac osvanuo u bijelim hlačama i tamnoplavoj košulji, njegova ljepša polovica svoju zavidnu figuru istaknula je minijaturnim bikinijem koji je odučila nositi uz prozirni kaftan na vezanje u identičnoj plavoj boji.

U jednom je ranijem intervjuu Izabel otkrila kako je tajna dobrog izgleda u samopouzdanju. 'Ključ je u samopouzdanju. Ne ustajem svaki dan misleći da moram dobro izgledati, već se želim osjećati sretnom', izjavila je ova seksi brineta koja odlično govori tri jezika.

  • +15
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia