MANEKENKA I NOGOMETAŠ

Slavna ljepotica objavila zaruke s njemačkim nogometašem

06.07.2018 u 20:27

Bionic
Reading

Brazilska manekenka Izabel Goulart objavila je sretne vijesti i poručila obožavateljima kako će uskoro stati pred oltar. Njezin dugogodišnji dečko, njemački nogometaš Kevin Trapp ju je zaprosio

Jedna od najatraktivnijih djevojaka svijeta uskoro odlazi pred oltar. Brazilska manekenka Izabel Goulart za kojom uzdišu muškarci diljem svijeta pronašla je onog pravog kojem je rekla 'da'.

Izabel naime već tri godine ljubi njemačkog nogometaša Kevina Trappa, a stasiti sportaš se brzo nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva potrudio iznenaditi voljenu djevojku. Kupio joj je dijamantni prsten i zaručio je.

  • +15
Izabel Goulart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uskoro ću biti gospođa Trapp. Kada upoznaš onoga koji promjeni tvoj život u svakom smislu onda si siguran da si pronašao onog pravog. Kevin Trapp volim te!', poručila je slavna ljepotica ispod video uratka na kojem objavljuje svoje zaruke.

Sretnu vijest na Instagram profilu 'lajkalo' je više od 1,5 milijuna ljudi koji su joj u brojnim komentarima poručili čestitke. Goulart je ovom prilikom pokazala i prsten s velikim kvadratnim dijamantom koji ju je ostavio bez teksta.

Dreaming ✨🇫🇷 #tbt #Cannes #frenchriviera

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on