MODNI RITUAL

Zaljubljena Vanja Mamić zablistala u izlasku s kćeri

29.11.2014 u 11:11

  • +15

Smart fashion Week Zagreb, 1. večer, poznati

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

Vanja Mamić ovih dana ima razloga za sreću. Njezina kći Nina koja studira u Milanu došla je doma, pa su se lijepa mama i kći počastile modnim izlaskom

U gužvi naših poznatih estradnjaka, na modnoj manifestaciji Smart Fashion Week, najviše su se isticale Vanja Mamić i njezina kći Nina.


Lijepa 41-godišnja Vanja i njezina 19-godišnja kći Nina blistale su jedna uz drugu.

Mama i kći ne odustaju od rituala zajedničkog posjećivanja modnih manifestacija, na kojima su česti gosti, a osim toga, zajedno su snimale kampanju za modni brend Krie Design.

Zagrebačka dizajnerica interijera tada se nije libila skinuti u toples na snimanju kampanje koja je trebala pokazati kako traperice us potpisom Krie Designa dobro stoje ženama svih generacija. Vanji kći Nina koja studira u Milanu jako nedostaje, a uvijek naglašava njihov lijep odnos.

'Malo je ona tu, malo sam ja tamo. No u svemu tome osjećamo neku novu, drukčiju, možda čak i jaču povezanost. Ona je i dalje prisutna u svemu što ja radim, ja sam prisutna u svim njezinim predavanjima, znam svaki dan što radi, što crta, naši životi su ostali jednako isprepleteni, čak mi se čini i više nego prije', rekla nam je jednom prilikom Vanja koja oduševljava mladenačkim izgledom.

Otkako je Vanji u život ušetao novi muškarac, sve je sjelo na svoje mjesto. Na licu svestrane Vanje Mamić ponovno blista osmijeh. Naime, bivša supruga Zorana Mamića, trenera i sportskog direktora Nogometnog kluba Dinamo, zaljubljena je već godinu dana, a njezino srce osvojio je deset godina mlađi Stijepo.