STILSKI POGODAK

Zaigrana Jelena Rozga nikad nije bila zgodnija

16.02.2017 u 11:50

Bionic
Reading

Jelena Rozga s godinama je pronašla ženstven, ali upečatljiv stil odijevanja u kojem itekako uživa, a vrlo često simpatično zna pokazati da se skupocjeni komadi idealno mogu uklopiti s onima iz lanca ulične mode

Spoj high street krpica s prelijepim štiklama pokazala je Jelena Rozga na novoobjavljenoj fotografiji na svome profilu na Instagramu. Kao i uvijek, s velikim osmijehom Jelena je objavila fotografiju uz koju je otkrila da se trenutno nalazi u Beogradu i promovira novi album.

Sunny day! ☀️❤ #belgrade #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Crne traperice iz popularnog lanca ulične mode H&M Jelena je upotpunila razigranom bluzom s potpisom iz istoimene švedske trgovine. Bluza sa šarenim printom i tigrovima prepuna je zanimljivih volana na ramenima i povišenoj kragni, a pjevačica je odabrala traperice s povišenim strukom pa dodatno naglasila vitku liniju. Još jednom nije odoljela omiljenim joj cipelama slavne modne kuće Gucci.

All we need is love! Happy Valentine's Day! ❤ #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Zelene su štikle napravljene od tankih remenčića i naprijed povezane u čvor, a Jelena ih je primjerice nosila i na jednoj od zagrebačkih premijera novog albuma. Ovo je samo jedan u nizu stajlinga zbog kojih ju je ove godine Fashion Guru stavio na listu najbolje odjevenih Hrvatica.

❤️ #photooftheday #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Lijepa Splićanka nedavno je za tportal.hr otkrila i kako stvara zanimljive outfite, ali i gdje traži inspiraciju: 'U dogovoru sa svojim prijateljem, gotovo sam uvijek u potrazi za nečim novim, nečim što bismo uklopili u moj stil. Dosta inspiracije dolazi s Instagrama, gdje bezbroj mladih djevojaka iz ljubavi prema modi na dnevnoj bazi servira fantastične modne inspiracije i kombinacije'.