ŽENE SA STILOM

Fashion Guru odabrao najbolje odjevene Hrvatice

  • 14.01.2017 u 08:00

  • Bionic
    Reading

    Dežurni modni kritičar tportala Fashion Guru sastavio je svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih osoba u Lijepoj Našoj za 2016. Mjesto na Guruovoj top listi i ove godine osigurale su uvijek elegantna i modnom minimalizmu sklona Maja Tedeschi te prave fashionistice Nikolina Ristović i Tatjana Dragović, kao i najbolje odjevena Hrvatica u 2015. Ljupka Gojić Mikić

    10. Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš

    Definitivno su par koji zna kako kako privući pažnju. Miran svojim stilom zna kako razdrmati učmalu modnu mušku scenu, a za njim nimalo ne zaostaje ni životna partnerica arhitektica Nina Mia Čikeš, koja ga prati u stop. Njihove modne eskapade su koji put teatralne, ali isto tako i zanimljive i posebne.

    9. Branka Krstulović

    Elegancija i pritajeni seksipil su osnove Brankinih stajlinga. Sve su to jednostavne, klasične, ali ipak moderne odjevne kombinacije. Poput uske suknje do koljena i raskošne svilene bluzea, pa do večernjeg kombinezona koji joj izvrsno pristaje.

    8. Maja Tedeschi

    Gospođa Tedeschi je ove godine imala nekoliko dobrih izdanja. Jest da je dosljedna svom stilu, što može biti dosadno, a možda Mrs T. ponekad nema vremena a možda ni hrabrosti nešto promijeniti. No s druge strane to je modni zicer koji uvijek prolazi.

    7. Olja Vori

    Za Olju se već zna da voli lude kombinacije i žarke boje. Koji put njezine modne eskapade nisu za svačiji ukus, ali ne može se osporiti da zanimljivim i smjelim stajlinzima ne budi interes prolaznika. Zaista ju je teško ne primjetiti u gradskom sivilu jednolicnih stajlinga.

    6. Kristina Šalinović

    Manekenka sa svjetskih pista itekako zna što se nosi. Rijetko kad su to kreacije koje viđamo na modnim revijama, već uglavnom ležerni ulični stil koje postaje pravi trend među urbanom mladeži. Ništa manje nisu zanimljiva ni njezina pojavljivanja na domaćim eventima.

    5. Jelena Rozga

    Zgodna pjevačica pronašla je neki balans u odijevanju, on je i dalje oštrih linija, jednostavnih krojeva i monokromatski. Ona svojom odjećom uvijek ima naglašenu seksipilnost, ali rijetko kada prelazi granicu neukusnog, ok koji put joj se dogodi, ali oprostit ćemo joj kad je tako zgodna.

    4. Bojana Gregorić Vejzović

    Bojana je uvijek njegovala jedan odmjeren i pomalo klasičan stil, ali od kada je otkrila čari Instagrama, a to je bilo nedavno, malo je promijenila ploču, opustila se, a to se vidi i po njezinom odijevanju.

    3. Nikolina Ristović

    Nikolinine modne kombinacije su smjele i glamurozne. Njezine odjevne komade ne viđate na policama domaćih dućana, a stajlingom itekako parira svjetskom jet setu. To je i pokazala na velikim društvenim događanjima u Cannesu ili Monte Carlu.

    2. Tatjana Dragović

    Ona je već navikla na ovakve liste i ne treba puno pričati o njezinom stilu, on je itekako trendovski i ne baš jeftin. Njezina ležernost prilikom odijevanja je zarazno dobra, zato nije ni čudno da ju kopiraju.

    1. Ljupka Gojić Mikić

    Zgodna ex manekenka veći dio godine boravi u Japanu, a zenlja izlazećeg sunca na nju je zasigurno ostavila dobar pečat. Ima prepoznatljiv, veseli pristup odijevanju koji je pomalo djetinjast, ali isto se tako mora priznati da je baš zbog te svoje razigranosti uvijek modno zanimljiva i posebna.

    Najbolji stajling u Saboru: Sabina Glasovac

    Teško je bilo pronaći u Saboru nekoga koga želiš pohvaliti jer takav političar kod nas se još nije pojavio. U moru loših odjevnih kombinacija koje bi jedino pristale na plac, uspio sam izdvojiti saborsku zastupnicu Sabinu Glasovac. Njezin stil je primjeren, dovoljno moderan, a ne upadljiv, ali naravno da je uočljiv kada joj konkurencija i nije baš neka.

    Najbolje red carpet izdanje: Dubravka CetinskiDubravka Cetinski

    Gospođa Cetinski rijetko kada izlazi na društvena događanja, ali dovoljno je i samo nekoliko puta izaći i pokazati se u najboljem svjetlu. Njezina duga haljina Alexandera McQueena s velikom mašnom i zanimljivo upadljivim točkama je neubičajeni look na našim eventima kojima uglavnom vladaju čipkasta izdanja.

    Najbolje izdanje u sudnici: Jadranka Sloković

    Ako mislite opljačkati drzavu, utajiti porez ili se baviti nekim od sličnih, ali jednako interesantnih zanimanja u Hrvata, onda vam odvjetnica mora biti dobro odjevena. Kako bi to izgledalo da vas tuže za milijunske iznose, a odvjetnica vam nosi neki high street brand? Nikako. Kao i naša predsjednica, JadrankaSloković je shvatila da je sve to jedna velika modna pista.