axel arigato u garderobi

Zagrebački GARDEROBA CONCEPT STORE odnedavno proširio svoju selekciju skandinavskih modnih brendova s AXEL ARIGATO

21.06.2021 u 12:04

Bionic
Reading

AXEL ARIGATO je suvremeni modnim brend, najpoznatijim upravo po muškoj i ženskoj sportskoj obući, popularnim tenisicama

Ovaj švedski brend osnovan je 2014. godine s misijom ponude dizajnerske obuće po prihvatljivijim cijenama, a odlikuje ga opće poznati skandinavski minimalizam koji posebno dolazi do izražaja u liniji CLEAN 90.

Uz Clean 90, koja je na neki način i zaštitni znak Axel Arigata, u zagrebačku je GARDEROBU stigai i trenutno najpopularniji Marathon Runner, te Genesis i Orbit.

Axel Arigato posebnu pozornost poklanja održivosti svoje proizvodnje, koja se prema švedskom dizajnu u potpunosti odvija u Portugalu. Koža se kupuje isključivo od proizvođača u EU koji su certificirani za obradu kože bez štetnih kemikalija i negativnog utjecaja na okoliš. I same vezice na tenisicama se proizvode od kombinacije organskog pamuka i recikliranog poliestera, upotpunjujući tako proizvodnu održivost, dok se gumeni potplati proizvode 20% od reciklirane gume. I samo pakiranje tenisica je usmjereno na održivost, od kutija koje se proizvode od recikliranog papira i vrećica za cipele od recikliranog poliestera.

Garderoba Concept Store u ponudi ima i ženske i muške modele, koji će stizati u tjednim dropovima, što je i jedno od posebnosti ovog brenda globalno.