BLAGDANSKA ČAROLIJA

Zagreb nikad nije bio ljepši kao ove zime

07.12.2015 u 13:13

  • +3

Panoramski pogled s vidikovca na osvijetljene i okićene ulice u centru grada

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Bionic
Reading

Zagrebačka blagdanska čarolija ove godine je zasjala u punom sjaju, a mora se priznati da grad nikad nije bio ljepši, o čemu svjedoče panoramske snimke nastale u večernjim satima. Pogled s vidikovca Zagreb Eye na osvijetljene i okićene ulice u centru grada najbolje otkriva svu raskoš blagdanskog ugođaja u metropoli, a doprinijela mu je i gusta magla

Tisuće lampica zasjale su u Zagrebu, a uže gradsko središte nudi savršen doživljaj adventa. Lampicama je ukrašen i romantični Zrinjevac, a predivna božićna bajka ispred Gradske kavane proteže se na Cesarčevu i Kurelčevu ulicu s mnoštvo zanimljivih štandova i više nego zanimljivom gastroponudom, među kojom su tradicionalno najpopularniji kobasice, sendviči s buncekom i zeljem, fritule i naravno kuhano vino.

Da je Zagreb prekrasan za vrijeme ovoga adventa, uvjerili su se u to i britanski mediji te su ga nedavno preporučili kao jedno od najpoželjnijih zimskih turističkih odredišta upravo zbog prekrasnog božićnog ugođaja, brojnih štandova s prigodnom hranom i suvenirima te raznih glazbenih događanja na otvorenom, što garantira dobru zabavu za sve uzraste.