SUPER ULOV

Zadnja je prilika da ugrabite torbu na sniženjima

20.01.2015 u 08:00

  • +23

Torbe na sniženjima

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Razmišljate o kupnji nove torbe? Sada je idealna prilika jer se na sniženjima mogu pronaći klasični i trendi modeli po povoljnim cijenama

Nova torba osvježit će većinu kombinacija u tren oka. Uostalom, u dobru torbu isplati se uložiti nešto novca, naravno, u skladu sa svojim mogućnostima jer nije riječ o sezonskom komadu, već o nečem što ćete nositi tijekom cijele godine. I skuplji brendovi torbica napokon su popustili i nude popuste do 50 posto, a neki i do 70 posto.

Ako planirate izdvojiti nešto više novca, bolje je odlučiti se za model klasičnijeg dizajna koji ćete moći još dugo nositi. Trendi printovi, detalji i resice su u trendu sada, no već za nekoliko mjeseci to će se promijeniti.

Kvalitetnu crnu kožnu torbu klasičnog, pomalo geometrijskog dizajna kakav je trenutačno jako in nosit ćete još puno sezona, a ako su vam dosadile crne torbe kakvih već imate nekoliko u ormaru, zašto ne biste osvježili garderobu nekim otkačenijim modelom u boji po cijeni do stotinjak kuna koji neće značajno opteretiti kućni budžet.

Kakvi se modeli nude u našim dućanima, pogledajte u fotogaleriji.