NEZADOVOLJNA PUBLIKA

Zacov novi film razočarao

02.08.2010 u 10:37

Bionic
Reading

Novi film Zaca Efrona 'Charlie St. Cloud' zauzeo je tek šesto mjesto gledanosti u američkim kinima sa zaradom od 12 milijuna dolara

Novi film Leonarda DiCaprija 'Inception' i dalje vlada na prvom mjestu gledanosti već treći tjedan, sa zaradom od 27 milijuna dolara, dok svjetska zarada iznosi velikih 193 milijuna dolara.  

Publika koja je odlučila pogledati novi Zacov film je pala za velikih 32 posto nakon petka, što svakako može potvrditi činjenicu da su film pogledali vjerni Zacovi fanovi i poklonici 'High School Musical' koji su željeli pogledati film već prvog dana prikazivanja.
I sam Zac se poprilično namučio sa samim filmom kao i publika te je izjavio da je tijekom snimanja znao padati u depresiju.

'Obično se u stankama između snimanja uvijek glupiram i dobro provodim, no ovaj put sam zbilja osjetio neku tjeskobu. Film me natjerao na crna razmišljanja o tome kako bi bilo da uistinu ostanem bez svog mlađeg brata i kako bih se nosio s tim. Sve te misli su u meni uzrokovale veliku depresiju', priznao je Zac.

Iz priloženog bi se dalo zaključiti kako Zac još nije dosegnuo A listu Hollywooda.