SEZONSKI ADUTI

Za svačiji ukus i stil: Izdvojili smo najljepše modele suknji s polica high street trgovina

21.02.2021 u 08:00

Bionic
Reading

Police trgovina već naveliko vrve modnim asortimanom namijenjenim novoj proljetno-ljetnoj sezoni, a u moru noviteta veću pozornost ovoga puta posvetili smo suknjama

Pogledom na aktualnu ponudu high street brendova u narednim mjesecima, glavnu riječ će, po svemu sudeći, imati modeli kakve smo obožavali nositi 90-ih godina i početkom milenija.

U prvom redu riječ je o plisiranim minicama čije su karirane inačice uvjerljivo najzastupljenije na policama trgovina. Po uzoru na modele kakve je u kultnom filmu 'Djevojke s Beverly Hillsa' popularizirala njegova glavna protagonistica Cher, a u novijoj povijesti lik Blair Waldorf u hit seriji 'Gossip Girl', karirane minice plisirana kroja predstavljaju velikog modnog povratnika.

Uz plisirane minice ističu se plisirane suknje dužine midi, od kojih se izdvajaju efektne inačice od umjetne kože, a još uvijek aktualan trend pletiva prisutan je i kad govorimo o suknjama.

Modeli olovka ili tuba kroja, koji prianjaju uz tijelo i pritom naglašavaju figuru, također su jedni od najzastupljenijih modela suknji u proljetno-ljetnim kolekcijama high street brendova. Uz inačice od pletiva izdvajaju se mekani modeli po uzoru na trenirke koje odišu sportskom estetikom te se istovremeno priklanjaju vladajućem trendu udobnih komada uslijed pandemije.

Osim u klasičnoj paleti boja i bezvremenskom kariranom uzorku, brojne modele suknji krasi cvjetni uzorak, sinonim za proljetne mjesece u godini, a za vas smo izdvojili najljepše modele iz ponude high street trgovina za svačiji ukus i stil.

  • +55
High street ponuda suknji Izvor: Promo fotografije / Autor: promo