NITKO KAO J.LO

Za nju su godine doista samo broj: Jennifer Lopez u tajicama otkrila figuru iz snova

02.12.2022 u 15:27

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica i poduzetnica koja je ove godine proslavila 53. rođendan ponovno se pohvalila isklesanom figurom te po tko zna koji put potvrdila da su za nju godine doista samo broj

Slavna ljepotica koja je ove godine izrekla sudbonosno 'da' Benu Afflecku, s kojim je početkom 2000-ih bila u vezi, izazvala je pravu pomutnju na plaži u Malibuu, na kojoj je snimila fotosession.

Dobro je poznato da, kad se radi o zdravom načinu života, J.Lo provodi strogi režim koji podrazumijeva izbalansiranu prehranu, puno sna i napornu tjelovježbu, a rezultati su impresivni.

Svojim se kao isklesanim tijelom pohvalila u svijetloplavim tajicama koje ne trpe nesavršenosti prilikom priprema za snimanje te je ponovno dokazala da se nalazi u top formi.

  • +13
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Premda smo naviknuli viđati je u seksi izdanjima na crvenom tepihu, J.Lo sjajno pristaju i sportski stajlinzi pa je ove riskantne tajice s potpisom modne suradnje Reebok x Victoria Beckham, koje nisu za svakoga, spojila s kratkom jaknom s kapuljačom iz iste kolekcije i tenisicama.

IMA SE ČIME POHVALITI

Fanovi izvan sebe: Jennifer Lopez 'zapalila' Internet nikad izazovnijim fotografijama

Pogledaj galeriju

Minimalistički make up i kosa podignuta u rep zaokružili su ovaj casual outfit slavne latino zavodnice.

Inače, nedavno je otkrila da je prekid s nekadašnjim zaručnikom teško podnijela.

'Bio je to bolan prekid. Nakon što smo otkazali zaruke i vjenčanje prije 20 godina srce mi je bilo slomljeno. Iskreno, osjećala sam se kao da ću umrijeti. Sljedećih 18 godina nisam imala sreće. Ali sada, 20 godina kasnije, sve ima sretan kraj', rekla je Jennifer, a dodajmo da iz braka s Marcom Anthonyjem ima blizance, Maxa i Emme.