modni hit

Ovo je savršen model sakoa: Laska svakoj figuri i nosiv je uz sve modne kombinacije

17.09.2021 u 14:14

Bionic
Reading

Iako je izbor doista velik, savršeni sako koji laska baš svakoj figuri nekako je poprilično teško pronaći. No, sada je otkrivena formula koja jasno pokazuje kako izgleda savršen model ovog vrlo trendi modnog komada

Sako koji bi mogao dobiti laskavu titulu 'savršenog' mora imati nekoliko ključnih značajki - optimalan kroj koji znači da je pomalo komotan, no ne preglomazan, biti optimalne boje koja mora biti suptilna, ali ne i dosadna te biti izrađen od jednog, kvalitetnog materijala koji bi trebao odavati elegantan izgled, no ne biti previše ukočen. Osim toga, trebao bi biti i cjenovno pristupačan.

Kroj savršenog sakoa trebao bi, s nešto duljim krojem laskati svakoj figuri. Dobar primjer takvog modnog komada je sako Ruby, čiji dizajn potpisuje skandinavski brend Stylestore, a sami ga opisuju kao 'savršen sako'. Modni znalci s time se poprilično slažu.

Laganog oversized kroja i ravnih rubova. Zahvaljujući dobro oblikovanim ramenima, sako ne djeluje preglomazno, a izgled mu dodatno poboljšavaju uski reveri, diskretni džepovi i decentni gumbi. Ovakav model sakoa nenametljivo prati liniju tijela te laska svakoj figuri.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Osim toga, tu je i lagani materijal koji je ugodan i elegantna, a mješavina tamnosmeđe s blagom zelenom bojom čini ga doista poželjnim jesenskim komadom.

Što se tiče kombiniranja, sako je modni komad koji ide doslovce sa svime. Nemoguće je pogriješit ako ga nosite s trapericama i klasičnim košuljama ili pak ispod tankog džempera. No, zahvaljujući svom savršenom obliku, sako također izgleda sjajno uz maksi haljine i elegantne suknje.