VOJVOTKINJA OD STILA

Prvo pojavljivanje u javnosti nakon sprovoda princa Philipa: Kate Middleton u elegantnom izdanju bez greške

22.04.2021 u 13:58

Bionic
Reading

Vojvode od Cambridgea, princ William i njegova supruga Kate Middleton, vratili su se kraljevskim obvezama nakon što je u subotu održan dostojanstven sprovod Williamovoga djeda, princa Philipa, vojvode od Edinburgha, kraljičinog supruga

No život mora ići dalje, pa su se omiljeni članovi kraljevske obitelji, princ William i Kate Middleton krenuli odrađivati svoje obveze.

Vojvode od Cambridgea posjetili su centar za obuku kadeta kraljevskih zračnih snaga, smješten u istočnom Londonu.

Ovaj prvi kraljevski zadatak nije bez razloga odabran. Posjetom je odana počast preminulom vojvodi od Edinburgha, koji je 63 godine bio glavni zapovjednik Zrakoplovne vojne jedinice za obuku.

Još je 2015. princ Philip prenio vojno pokroviteljstvo na vojvotkinju od Cambridgea, koja je tada postala počasna zrakoplovna zapovjednica.

  • +6
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Ian Vogler/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za ovaj su zadatak zbog službenog jednomjesečnog razdoblja žalosti nakon smrti princ Philipa, i William i Kate odjenuli crnu odjeću kako bi iskazali poštovanje prema suprugu kraljice Elizabete II koji je preminuo nekoliko mjeseci prije svog 100. rođendana.

Princ William i njegova supruga također su sudjelovali u terenskim vježbama i različitim zadacima tijekom svog posjeta, prije nego što su razgovarali sa skupinom mladih kadeta koji su se pripremali za dodjelu nagrade koju vojvoda od Edinburgh dodjeljuje još od 1956. godine.

Kao i uvijek pogledi su pratili uvijek besprijekorno odjevenu Kate Middleton koja se odlučila za svoju omiljeni komad, haljinu-kaput s dvorednim kopčanjem talijanskog dvojca Dolce & Gabanna koji je naglasio njezinu skladnu figuru.

Inače, isti je komad Kate nosila 2017. godine prilikom obilježavanja tzv. Remembrance Sunday.

Look bez greške upotpunila je klasičnim salonkama na deblju petu od brušene kože (Tod's) i efektnom pismo-torbicom. Mladenačka frizura, suptilan make up i diskretan nakit bili su savršen dodatak ovom izdanju vojvotkinje koju britanski mediji ne prestaju hvaliti i zbog uloge mirotvorca na sprovodu.

Naime, Kate je prilikom odlaska s mise, mudro usporila korak i tako pustila ispred sebe braću Williama i Harryja koji su prvi puta nakon bombastičnog intervjua koji su odbjegli članovi kraljevske obitelji dali Oprah Winfrey imali prilike nasamo popričati.

Prinčevi su izgledali opušteno dok su šetali od kapelice sv. Jurja do dvorca Windsor, a britanski mediji su pohvalili Katein potez navodeći kako je upravo vojvotkinja od Cambridgea bila ta koja je pokušala utrti put pomirenju nekad nerazdvojne braće.