OBOŽAVAJU IH

Za blistavu kožu: Ovo su omiljene kreme holivudskih zvijezda

26.08.2023 u 18:49

Bionic
Reading

Slavne glumice, manekenke i pjevačice tijekom godina su otkrile svoje omiljene beauty proizvode koji im pomažu održati kožu mladolikom i zdravom

Jedno od najčešćih pitanja koja se postavlja holivudskim zvijezdama jest ono o ljepoti njihove kože i proizvodima koje koriste u svojoj svakodnevnoj beauty rutini, s nadom da bismo slijedeći njihov primjer i sami mogli postići sličnu blistavost i mladolikost kože.

Srećom, ikone Hollywooda rado dijele informacije o omiljenoj kozmetici pa smo tako mogli saznati koje su to omiljene vrhunske kreme od kojih se ne odvajaju zvijezde poput Jennifer Lopez, Julije Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson i brojnih drugih.

La Mer - Creme de la Mer

Zvijezde poput Kate Hudson, Chrissy Teigen i Scotta Disicka kunu se u kvalitetu ove kreme koja se hvali dobro čuvanom formulom, od milja zvanom 'čudesnim temeljcem'.

Ipak, nitko je ne voli više od Jennifer Lopez - ona ne skriva svoju opčinjenost proizvodom Creme de la Mer te ga, prema vlastitom priznanju, koristi dug niz godina.

Weleda - krema za njegu kože

Ova u potpunosti prirodna krema idealna je za njegu ruku, nogu i čitavog tijela. Julia Roberts, Victoria Beckham, Priyanka Chopra te plus-size manekenka Ashley Graham redovito uživaju u osjećaju nahranjenosti kože koji ona pruža.

'Navukla sam se na nju kao da je droga', rekla je jednom za Gloss manekenka Graham.

Tatcha - The Dewy

Tatcha uživa izniman ugled u Hollywoodu s proslavljenim obožavateljima koji uključuju Meghan Markle, Jennifer Aniston i Selenu Gomez.

Upravo je Gomez jedna od zaslužnijih za to što je krema The Dewy, napravljena od japanske ljubičaste ruže, postala jedan od najprodavanijih proizvoda brenda.

'Tako je gusta i hranjiva da je zapravo ne morate koristiti toliko mnogo', rekla je slavna pjevačica i glumica.

Sol de Janeiro - krema Bum Bum

Selena Gomez, Dua Lipa, Hailey Bieber i Hilary Duff imaju samo riječi hvale za ovu prekrasnu mirisnu kremu za tijelo, a ona ispunjava obećanje da će koža nakon njene primjene biti glatka, čvrsta i namirisana neodoljivim notama pistacija, slane karamele i vanilije.

'Tako dobro miriše. Sada imaju i balzam za usne, a ja ne mogu prestati kupovati njihove proizvode', rekla je Duff za New York Times.

Elizabeth Arden - krema Eight Hour

Stvoren davne 1930. godine, ovaj kultni favorit za zaštitu kože savršen je za njegu ruku, općenito za suhu kožu i ispucale usne, no uz svu popularnost, ponajviše slave donio mu je princ Harry jer je u svojim memoarima otkrio da ga je koristio na intimnim dijelovima prilikom - zadobivanja smrzotina na skijanju.

No osim za upotrebu u 'posebnim slučajevima', ova krema odavno je na glasu kao proizvod koji koži pruža vrhunsku njegu, zbog čega ostaje jedan od favorita Hollywooda.

Charlotte Tilbury - Magic Cream

Od pojavljivanja na noćnom ormariću Taylor Swift do boravka u beauty kolekcijama Amal Clooney i Kate Moss, ova kultna hidratantna krema ima mnoge slavne obožavatelje.

'Uvijek kažem - ne možete imati lijepu sliku bez prekrasnog platna. Kad imate sjajnu, blistavu kožu, osjećate se nevjerojatno i sve što nanesete na nju jednostavno se upija; šminka će uvijek izgledati bolje nakon korištenja Magic Cream', rekla je Tilbury za Page Six Style o svom slavnom proizvodu za njegu kože, u kojem se nalaze njezino ulje Magic 8 Matrix i drugi hranjivi sastojci.

Dr. Hauschka - Rose

Napravljena od voska latica ruže i ulja šipka te pogodna za suhu i osjetljivu kožu, ova dnevna krema osvaja i neodoljivim mirisom te brzinom upijanja koja lice ostavlja glatkim i nahranjenim.

Obožavaju je koristiti Jennifer Lopez, Jennifer Aniston i Julia Roberts.