NESTAJE PIPI?

Vrijeme velikih promjena za Anu Sasso

26.08.2010 u 09:55

Bionic
Reading

Bivša misica koja se proslavila reklamom za Pipi možda će se, osim što je prekinula petogodišnju vezu, oprostiti i s prepoznatljivim splitskim brandom

Čini se da će uskoro u ropotarnicu prošlosti dopasti i jedan od najprepoznatljivijih splitskih brandova. Iako je donedavno direktor marketinga Dalmacijavina Davor Andrijašević imao samo pohvale za kvalitetu proizvoda svoje tvrtke, ostatak zaposlenika nije dijelio njegov entuzijazam. Naime, radnici Dalmacijavina devetim štrajkom pokušavaju od poslodavca natjerati na isplatu plaće za svibanj, a proizvodnja je zaustavljena prošle srijede, piše Dalmacijanews. Gotovo da nema onoga kome na spomen Dalmacijavina prvo na pamet ne padne sok Pipi čija je reklama proslavila Anu Sasso koju je na motoru po Bačvicama vozio Ivan Šola.

Bivša missica i manekenka, 48-godišnja Ana Sasso koju je proslavila reklama za Pipi, nije bila dostupna za izjavu, ali vjerojatno osjeća kako završava jedan dio njezinog života. Naime, prije tjedan dana prekinula je petogodišnju vezu s kirurgom i šefom splitskog HSP-a Hrvojem Tomasovićem (44), s kojim je planirala svadbu. Ovo je očito vrijeme velikih promjena i otpuštanja prošlosti za plavokosu Anu koja unatoč tome što je na pragu pedesetih i dalje plijeni pažnju atraktivnim izgledom.