CHIC IDEJE

Vrijeme je za osvježenje frizure: Evo koje su varijante boba 'in', a koje 'out'

17.02.2024 u 21:10

Bionic
Reading

Sad je već posve jasno da ćemo bob itekako viđati i ove godine, a da se radi o neprolaznom trendu, potvrđuju i divne varijante frizura kakve su u posljednje vrijeme predstavile holivudske ljepotice na crvenom tepihu, poput Emme Stone, Naomi Watts, Elizabeth Banks, Carey Mulligan, Zendaye…

Dobro je poznato to da je bob pokazao svoja bezbrojna lica, a ako i vi volite takvu frizuru, neće pogriješiti ako se odlučite za ovaj klasik koji uvijek izgleda chic, ženstveno i komplimentira svakom obliku lica, dobi ili strukturi kose.

Teško da je bilo koja druga frizura tako svestrana: duga, kratka, slojevita ili sa šiškama - zbilja je teško odlučiti se.

EMMA STONE

Chic bob lijepe glumice pun je pogodak, a posebnost mu daje jedan detalj

Pogledaj galeriju

Pa ako ste u potrazi za osvježenjem imidža uoči nadolazeće sezone, donosimo nekoliko ideja za cool frizure zbog kojih ćete dobiti brojne komplimente.

Donosimo koristan vodič o tome koje su varijante boba in, a koje su out:

Out: tzv. ravni bob

In: old money bob

Prozračne, voluminozne i blago valovite - to najbolje opisuje nove varijante boba, a one su definitivno razlog zbog kojeg ćemo ovu frizuru osobito često viđati u proljeće 2024. Još jedan razlog: savršeno se uklapa u estetiku mob wife (žene mafijaša), u ovom trenutku iznimno popularnu. Suptilni slojevi, puno volumena i zavodljivi uvojci - zvuči zbilja kao bob frizura iz snova. Old money bob izgleda superluksuzno, ​​odiše daškom vintagea te je iznimno chic i elegantan.

Out: francuski bob

In: bixie

Mješavina boba i pixieja, šarmantni bixie trenutno je totalni hype i izgleda fantastično u najrazličitijim varijantama. S vibrom 90-ih donosi poseban buntovni šarm i izgleda jako cool. Slojevito je ošišan i s mnogo različitih duljina kose kako bi se naglasila njena prirodna tekstura. Rezultat: ležerna verzija boba idealna za sve one koji više vole nositi kraće stilove frizura.

Out: klasični dugi bob

In: razbarušeni dugi bob

Dugi bob je bez sumnje jedna od najpopularnijih duljina te frizure. Na kosi srednje duljine mogu se bez problema napraviti sve frizure, a sasvim je moguća i visoka punđa. Koju verziju dugog boba najradije nosimo u proljeće 2024.? Definitivno razbarušeni bob, što znači puno (ponekad vrlo kratkih) slojeva, zavjesa šiški i šarmantne mladenačke neobuzdanosti.