LJEPOTICE NA CRO A PORTERU

Vrijedi li ova haljina Lane Banely toliko novca?

22.10.2012 u 12:45

Bionic
Reading

Iako su stigle na modnu reviju, neke naše slavne žene stigle su odjevene kao da je pista na Cro A Porteru postavljena samo za njih. Neke su toliko blistale da su na tren zasjenile i same manekenke, a neke će pak svoj modni izričaj za koju godinu proglasiti najvećim modnim gafom

Najhrabriji outfit prve je večeri Cro A Portera odabrala Anica Kovač koja je spojila nespojivo. Teško je bilo ne uočiti kričavo roza hulahopke na plavu haljinu i crne cipele. Klasična crna elegancija bio je njezin odabir za drugu večer.

Upečatljive su bile i Antonija Blaće i Marijana Batinić koje su odabrale sličan stajling. Antonija je

stigla u haljini cvjetnog uzorka, a Marijana u plavoj lepršavoj haljinici od koje su bile zanimljivije samo kratke čarapice koje je kombinirala na crne cipele otvorenih prstiju.

U smjeloj haljinici bijele boje pojavila se Marija Cvitanović koja je istovremeno ostavljala dojam slatke i nevine, ali izrazito seksi žene.

Za Cro A Porter pomno je haljinu odabrala i prelijepa Lana Banely, a na svom Facebook profilu u šali se pohvalila i o kojoj je slavnoj dizajnerici riječ. 'Nakon sto mi je gospođa Isabel Marant ispraznila novcanik, još duuuuugo za mene neće biti nade... šta sam pokazala, pokazala sam', šali se sportska novinarka koja je za ovu crvenu haljinu izdvojila 1.200 eura.

I dok nam je Vlatka Pokos, odjevena u casual izdanje rekla kako ne vidi smisao da se na revije dolazi u glamuroznim haljinama, neke druge slavne dame ne dijele njezino mišljenje.

Upicanjena Ana Gruica odabrala je crnu haljinu iz Zare, a Zrinka Cvitešić nosila je kreaciju Matije Vujice. Ni Korana Gvozdić nije propustila priliku da pokaže novu haljinu koja joj je stajala kao salivena. Iako Josipe Pavičić dugo nije bilo na sceni, vratila se u trendi izdanju. Kožne hlače i cipele sa špic vrhom po posljednjoj modi bili su pun pogodak za tu seksi mamu.