NA PREMIJERI OPERE

Vretenaste ruke u prvom planu: Kraljica Letizia plijenila elegancijom u večernjem izlasku sa suprugom

15.11.2021 u 08:59

Bionic
Reading

Svojim elegantnim stilom odijevanja i ljepotom španjolska kraljica Letizia osigurala si je pažnju svjetske javnosti, a titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskog dvora potvrdila je u večernjem izlasku sa suprugom

Svojom pojavom španjolski kraljevski par ovoga vikenda uveličao je premijeru opere 'Partenope' u madridskom Teatro Realu, a kao i obično, svojim modnim odabirom posebnu pažnju plijenila je 49-godišnja Letizia.

Poznata po navici nošenja već viđenih odjevnih komada, kao i spajanju skupocjenih s cjenovno pristupačnim krpicama, ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju.

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svojom odjevnom kombinacijom odlučila je staviti naglasak na ruke i skladnu figuru, a navedeno je postigla kombinacijom presijavajućeg crnog topića i palazzo hlača visokog struka s potpisom svoje omiljene dizajnerice, Venezuelke Caroline Herrere.

Spomenutu kombinaciju, koja je izgledala poput svečanog kombinezona, odlučila je stilizirati blještavim visećim naušnicama, salonkama u špic s potpisom španjolskog brenda Magrit i crnom torbicom sa sjajnom kopčom, za koju je zaslužan britanski brend Tod's.