GEORGE MICHAEL:

'Vratio sam se iz bolnice i oporavljam se'

30.05.2014 u 09:50

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog tjedna završio u bolnici George Michael vratio se kući i poručuje fanovima: 'Dobro sam, oporavljam se, ali odmaram'

Pedesetogodišnji glazbenik još uvijek ne želi priznati da nije dobro. Naime njegov agent prvo je rekao da je Michael obavio redovne preglede, a tek kasnije priznao je da je kolabirao.

'Možemo potvrditi da je George primljen u bolnicu 22. svibnja i da je otpušten prošlog vikenda. Dobro je i odmara se. Sada puni baterije i sretan je jer mu u srpnju izlazi novi singl', poručio je njegov glasnogovornik i dodao kako će mu to biti zadnji komentar na tu temu, prenosi Daily Mail.


Doktori su navodno četiri sata proveli u njegovoj kući prije no što su ga odvezli kolima hitne pomoći. Kasnije su potvrdili hospitalizaciju, ali su odbacili informaciju da su zabrinuti za njegovo zdravlje. Posljednji je to u nizu Michaelovih zdravstvenih problema.

Zadnjih godina Michael je često bio u bolnici. Prošle godine odgodio je koncerte zbog upale pluća, a u svibnju iste godine navodno je slučajno ispao iz jurećeg automobila pokušavajući bolje zatvoriti vrata. Tada se sumnjalo da je pod utjecajem droge sam iskočio iz auta.