SEZONSKI HIT

Volite minimalizam? Onda će vam se sigurno svidjeti ovi topići, seksi su i elegantni u isto vrijeme

07.07.2020 u 15:17

Bionic
Reading

Devedesete su se opet pokazale desetljećem koje ne prestaje davati aktualne sezonske trendove, a ovoga puta riječ je o topićima na jedno rame koji su modno oživjeli u vrijeme ljetnih mjeseci s minimalističkom estetikom svojstvenom za ovo modno razdoblje

Ciklička narav modne industrije ove je sezone iznjedrila još jedan zaboravljeni trend u znaku topića na jedno rame. Nove i moderne inačice ovog odjevnog komada u svojim aktualnim kolekcijama predstavili su brojni dizajnerski i high street brendovi, a zaljubljenicama u modu okupljenim na Instagramu nije dugo trebalo da u potpunosti prigrle ovaj modni trend u duhu 90-ih.

Kako svakodnevno dokazuju fotografijama stajlinga na instagramu, topići ili bodiji asimetričnog dekoltea, s lakoćom se uklapaju uz brojne odjevne komade poput različitih modela suknji, kratkih hlača ili traperica, a garantiraju dotjerani izgled bez prevelikog truda.

Sudeći po aktualnoj ponudi s polica trgovina, topići na jedno rame ove sezone najpoželjniji su u klasičnom, jednobojnom izdanju, a uz pamučne inačice izdvajaju se i njezine svečanije verzije od satena poput modela kakvog je predstavio popularni skandinavski brend Ganni.