NAJLJEPŠI DEKOLTE SRBIJE:

Volim što su mi grudi tako velike

27.08.2010 u 07:21

Bionic
Reading

Ponosna vlasnica najljepših grudi u Srbiji, plavuša raskošnih oblina Fidanka Đorđević kaže da je zadovoljna izgledom i da ništa ne bi mijenjala, a za potrebe snimanja odbacila je skoro sve sa sebe

'Svoje grudi nikad ne bih smanjila, nisam ni pomislila na to, jer baš volim što su toliko velike. Možda ih samo jednog dana malo korigiram, ako padnu poslije poroda. Jedini problem s izgledom mi je to što volim jesti slatkiše,  obožavam čokoladu, ali, srećom, sve zasad ide u grudi', rekla je Fidanka Đorđević za časopis Alo koji redovito organizira izbor za miss dekoltea Srbije. Plavuša raskošnih oblina ovogodišnja je pobjednica, a otkriva da je za ljepotu njezinih grudi kriva isključivo majka priroda te da nikada nije koristila neke specijalne tretmane, čak ni tuširanje hladnom vodom ili masaže.

'Uživam isticati svoje grudi uskom odjećom, a iako mi odgovara kad me muškarci gledaju, priznajem da ponekad previše bulje, pa mi to malo i smeta', rekla je fatalna plavuša pozamašnog poprsja.

Otkriva da joj nije problem skinuti se jer voli biti u golišavom izdanju, a na moru nosi minijaturne bikinije da bi što bolje osunčala svaki djelić kože. 'Volim se sunčati u toplesu, a grudi mažem visokim zaštitnim faktorom i nikada nisu izgorjele. Voljela bih snimiti seriju golišavih slika u prirodi', otkriva Fidanka.