ONI ZNAJU

Vogue je odlučio: Dekolte je out

03.11.2016 u 20:20

Bionic
Reading

Modna biblija unosi nova modna pravila - dekolte i push-up grudnjaci odlaze u povijest, a njihovo mjesto polagano, ali sigurno zauzimaju decentno pokazivanje ramena, trbuha ili nogu. Novi modni zakoni zasigurno će teško pasti slavnim glumicama i pjevačicama koje redom za crveni tepih odijevaju haljine s dubokim dekolteom

Njegova povijest je duga. Na naslovnicama modnih časopisa često se nalazio, a zbog njega su i muškarcima bježale oči. Riječ je naravno o atraktivnom ženskom dekolteu koji će, ako je suditi po modnoj bibliji Vogueu, otići u povijest, zajedno s push-up grudnjacima. Članak u ovomjesečnom izdanju tvrdi kako su fashionistice odlučile reći 'ne' pokazivanju svojih grudi te umjesto toga prikazati samo komadić kože, primjerice rame, trbuh ili nogu.

Čini se da se tog novog modnog zakona drže i neki dizajneri te uovogodišnje kolekcije nisu stavili nijedan dekolte, godinama istican zbog sasvim jasnih razloga: zbog seksualne moći, zbog zavođenja, kakobi potaknuo požudu ili jednostavno da se pokaže.


Jennifer Aniston rado ističe svoj dekolte...


...kao i njezina imenjakinja Jennifer Lopez


Ni lijepa Kate Hudson ne može odoljeti dekoltiranim haljinama


Kim Kardashian voli pokazivati sve dijelove svoga tijela

Kako će na to reagirati neke od najslavnijih predstavnica dubokog dekoltea, kao što su Jennifer Lopez,Jennifer Aniston, Kate Hudson ili Kim Kardashian, još uvijek se ne zna, no zasigurno to neće sasvim lako prihvatiti. Naime, upravo su one posljednjih godina predvodnice tog trenda. Čak i za šetnju crvenim tepihom kao da su se međusobno natjecale koja će odjenuti dublji dekolte.


Keira Knightley nikada nije bila ljubiteljica push-up grudnjaka i pokazivanja dekoltea


Eva Herzigova zna da je više seksi pokazati komadić trbuha negoli duboki dekolte

Na sreću mnogih žena, koje možda i nemaju najsavršeniji dekolte, u modu dolazi decentnost, a nove trendove već su pokazale neke od ljubiteljica mode, poput jednog od zaštitnih lica push-up grudnjaka i supermodela 90-ih Eve Herzigove


Elizabeth Hurley rado ističe svoje duge i savršeno oblikovane noge