NAGRADNJAČA

Vodimo vas na školu saunanja u Terme Tuhelj

19.04.2013 u 11:20

Bionic
Reading

Piling tijela solju, blatni oblozi, šetnja toplo-hladnom stazom za poticanje cirkulacije, detoksikacija s algama, čokoladni oblozi,relaksacija na vodenim krevetimai ljuljačkama, medena maska za tijelo, mjerenje minerala i vitamina i savjetovanje stručnjaka… samo su dio sadržaja male škole sauniranja Termi Tuhelj rezervirane za 10 sretnica!

Povratite vitalnost i izgubljenu energiju prijavom u školu sauniranja Termi Tuhelj - najsveobuhvatniji wellness program osmišljen isključivo za žene. Pripadnice ljepšeg spola prolazeći malu školu sauniranja osim ugodnog opuštanja i detoksikacije organizma jačaju imunitet, srce i krvožilni sustav, smanjuju bol i napetost mišića, ubrzavaju metabolizamte smanjuju tjelesnu težinu.

S obzirom na mnoštvo relaksirajućih sadržaja i blagodati koje mala škola sauniranja Termi Tuhelj pruža ovaj jedinstven program zasigurno će postati hit ovoga proljeća.

Mala škola sauniranja osim teoretskog dijela i raznih edukativnih saznanja, savjete i uputa vezano za opuštanjeu vrućoj atmosferi uključuje i praktičan dio - boravak u raznim tipovima sauna u najvećem Svijetu sauna u Hrvatskoj. Drugi krug male škole sauniranjatrajat će od 23. travnja do 14. svibnja 2013. svakog utorka od 18 do 22 sata, a polaznicima su na raspolaganju i stručnjaci s raznih područja orijentirani na zdrav način života.

Prvi utorak (23. travnja 2013.) posvećen je čarima sauniranja, otkriva što je sauna, zašto se sauniranje preporuča, kako se pravilno saunirati, koji su pozitivni učinci saune, koliko često se sauna preporuča, kojim redoslijedom…

Drugi utorak (30. travanj 2013.) - Ladies DETOX day namijenjen je temeljitom čišćenju organizama od toksina ili detoksikaciju. Rezultati sauniranja su: detoksikacija jetre i bubrega, poboljšana cirkulacija i protok limfe, regulacija probave, povećanje koncentracije i elana, jačanje imuniteta, lakše podnošenje stresa i svakodnevnih obaveza, lijepa koža lica i tijela, zdrav izgled. Program uključuje razne tipove sauna od Lanconium saune, solne, blatne do duple parne saune, šetnje toplo-hladnom stazom i završno opuštanje u whirpoolu.

Treći utorak (7. svibanj 2013.) - Ladies BEAUTY day posvećen je opuštanju, relaksaciji i njezi kože. Obuhvaća kombinaciju raznih sauna, ledeni bazen, whirpool i zeleno odmaralište u kojem stručnjaci savjetuju kako da tijelo i koža uvijek budu lijepi i koje preparate je uputno koristiti.

Zadnji utorak (14. svibanj 2013.) - Ladies HEALTH day, obuhvaća opuštanje i relaksaciju, savjete stručnjaka o tehnikama za poboljšanje zdravlja i stanja tijela. Također, uključuje kombinaciju različitih sauna, blatnih obloga za dubinsko čišćenje tijela, odmor na ljuljačkama upotpunjeno zdravim napitcima za čišćenje organizma, mjerenje minerala i vitamina u tijelu, opuštanje uz ugodno opuštajuću glazbu i pogled na uspavane zagorske brežuljke.

Svijet sauna u Termama Tuhelj je najveći prostor sauna u Hrvatskoj (ukupno sedam različitih sauna i novootvorenom panoramskom saunom) s bogatom ponudom dodatnih sadržaja za relaksaciju, wellness barom i odvojenim prostorijama za opuštanje, vodenim krevetima i ljuljačkama.

Mala škola sauniranja rezervirana je isključivo za 10 sretnica, a sve detaljnije informacije o uslugama i tretmanima uključenim u sam program dostupne su na www.terme-tuhelj.hr i mogu se koristiti zasebno ili u raznim kombinacijama.

Tportal.hr i Terme Tuhelj će nagraditi dvije čitateljice s Malom školom saunanja! Imena dobitnica potražite ovdje u petak, 19. travnja, a program započinje već u utorak, 23. travnja!

Nagradu su osvojile:

Mirta Vranko
Marina Fulir

Tečaj započinje u utorak, 23. travnja, a dobitnice će o svim detaljima biti obavještene putem maila.