NAGRADNJAČE

Vodimo vas na radionicu Manifestiranje želja i zakon privlačenja

15.04.2016 u 12:44

Bionic
Reading

Melita Manojlović, life i business coach, održat će radionicu Manifestiranje želja i zakon privlačenja u subotu, 16. travnja od 10 sati u Zagrebu

U sklopu radionice za koju nije potrebno nikakvo predznanje ili prethodno iskustvo polaznici će se baviti razumijevanjem funkcioniranja zakona privlačenja i razumijevanjem samih sebe. Ujedno će spoznati istinske želje i definirati šest istinskih želja, dobiti odgovore na pitanja zašto im se događaju situacije koje ne žele, naučiti prepoznavati vlastita emocionalna stanja te kako upravljati njima kao i naučiti moćne metode kojima se mogu koristiti kao alatom za stvaranje nove stvarnosti.

'Stare izreke poput onih 'Postaješ ono što misliš' ili 'Privlačiš ono što jesi' jasno objašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku. Velika istina krije se u svim životno važnim izrekama, no ne znamo li pravu suštinu te priče i alat s pomoću kojega ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne i dovesti nas u blokadu protiv samih sebe', pojašnjava Manojlović i dodaje kako smisao životnih principa i univerzalnih zakona ima svrhu samo onda kada ih istinski razumijemo, ali i znamo prepoznati i upotrijebiti u svojem životu. Stoga ih je, ističe, potrebno naučiti. U sklopu radionice polaznici će se upoznati i s načelima funkcioniranja tri uma u kontekstu manifestiranja želja, s pojmom i važnosti vibracije te naučiti vrlo bitne metode za usklađivanje sa željama - učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama koji se može koristiti kao svojevrstan alat za kreiranje nove stvarnosti. Uz to polaznici će naučiti prepoznati životne lekcije koje se kriju iza životnih izazova.

'Često nam se u životu događa da privučemo upravo ono što istinski želimo, no situacija zna biti i upravo suprotna, da toliko strasno želimo nešto, a da nam se baš to ne ostvaruje', objašnjava ova iskusna predavačica.

Saznajte kako riješiti brojne nedoumice i dobijte profesionalne odgovore na iznimno bitna pitanja dolaskom na radionicu koja će se održati u Zagrebu, 16. travnja u 10 sati.
Cijena radionice trajanja pet sati iznosi 250 kuna, a prijave se šalju na e-adresu: info@melitamcoaching.com

Program radionice

– Razumijevanje principa funkcioniranja zakona privlačenja
– Razumijevanje samih sebe
– Upoznavanje principa funkcioniranja tri uma u kontekstu manifestiranja želja
– Spoznavanje naših istinskih želja – definiranje šest istinskih želja
– Upoznavanje s pojmom i važnosti vibracije
– Odgovori na pitanja zašto nam se događaju situacije koje ne želimo
– Educiranje o prepoznavanju svojih emocionalnih stanja te kako upravljati njima
– Educiranje o metodi za usklađivanje sa željama – učinkovit princip podizanja vibracije i upravljanja emocijama
– Educiranje o moćnim metodama kojima se može koristiti uvijek kao svojevrsnim alatom za stvaranje nove stvarnosti

Dobitnik jednog sudjelovanja na radionici u vrijednosti od 250 kuna je Saša Kučan.
O preuzimanju nagrade dobitnik će biti obaviješten putem e-maila.