NAGRADNJAČA

Vodimo vas na predstavu 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja'

01.12.2014 u 11:20

Bionic
Reading

Rasprodane posljednje dvije predstave 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja' kada je Luka Vidović ugostio Acu Petrovića i Jozu Bozu, izazvale su veliki interes roditelja, djece, ali i medija. Upravo zbog toga, ulaznice za iduću predstavu koja će se održati 6. prosinca kada će Luka ugostiti Sv. Nikolu, ali i još neke goste iznenađenja, počele su se kupovati i tri tjedna ranije.

Ulaznica još uvijek ima, no ne čekajte zadnji trenutak jer sudeći po prošlim predstava i za ovu bi se mogla tražiti karta više.

U 11 sati u Kulturnom centru Travno, Luka Vidović, Sv. Nikola i gosti iznenađenja zabavit će vas uz brojne mađioničarske trikove, vrhunske plesne točke i upoznati vas sa životom i djelovanjem jednog od najpoznatijih i djeci jednog od najdražih svetaca današnjice.

Tko je Sv. Nikola? Većina klinaca će reći: 'On nosi poklone u čizmice' i potpuno su u pravu. No malo tko zna da je Sv. Nikola rođen u gradu Patari u Maloj Aziji, da je imao je bogate roditelje, ali da je živi vrlo skromno. Zaštitnik je djece, pomoraca, djevojaka, siromaha, studenata, farmaceuta, pekara, ribara, zatvorenika, trgovaca, putnika, otoka Sicilije, pariškog sveučilišta i mnogih gradova širom svijeta.

Sve to i puno više možete saznati 6. prosinca u Kulturnom Centru Travnu s početkom u 11 sati jer Luka Vidovića dovodi pravog pravcatog Sv. Nikolu koji će svim klincima podijeliti i male poklone.

'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja' idealan su odabir za sve roditelje koji svojoj djeci žele pružiti sat vremena smijeha, čarolije, ali i poučnog sadržaja kojima će započeti vikend.

Budući da su prva dva izdanja predstave bila rasprodana, podsjećamo da ulaznice za ovu predstavu možete kupiti u pretprodaji na blagajni KUC-a Travno po cijeni od 25 kuna ili na dan predstave od 10 sati ukoliko ostane ulaznica. Blagajna je otvorena svakim radnim danom od 10:00 do 19:00 sati.

Sve novosti pratite na facebook stranici Menart Kids ili na www.kuctravno.hr

Tportal.hr i Menart vam poklanjaju 2x2 ulaznice!

Imena dobitnika objavit ćemo u petak, 5. prosinca.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ankica Miloš
Verica Smetiško