NAGRADNJAČA

Vodimo vas na predstavu 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja'

27.06.2013 u 08:56

Bionic
Reading

Samo još nekoliko dana dijeli nas do ponovnog zajedničkog druženja Luke Vidovića, rakuna Pierra i posebnog gosta – timaritelja životinja u Zoološkom vrtu grada Zagreba.

Timaritelj životinja je opasno zanimanje. U zagrebačkom ZOO-u taj posao radi 45 ljudi, a vi ćete imati priliku upoznati jednog od njih i saznati sve što vas zanima o divnim stvorenjima životinjskog svijeta. U šetnji Zoološkim vrtom uživao je i Luka, a ponajviše ga se dojmila nastamba prekrasnog lava i lavice koja jer trenutno u izgradnji te ženka jaguara.

'Zaista je neopisiv osjećaj stajati pored jedne, po prirodi, divlje životinje i u isti mah osjećati divljenje i veliko strahopoštovanje,' rekao je Luka Vidović.

Lukini fantastični trikovi kojima će oduševiti sve mališane i interaktivno ih uključiti u program, edukativno predavanje timaritelja, pokloni Hypo limača i prekrasno ozračje Maksimirske šume, učinit će ovaj posjet Zoološkom vrtu nezaboravnim iskustvom.

Ovo je posljednje druženje u ovoj sezoni, no ne brinite jer 'Čiribu Čiriba i vesela zanimanja s Lukom Vidovićem' se na jesen ponovno vraća i nastavlja svoje putovanje upoznavajući vas s magijom, trikovima i novim zanimanjima.

Plaća se samo ulaz u Zoološki vrt dok je ulaz na predstavu besplatan. Svoje ulaznice možete kupiti na dan predstave na blagajni Zoo Zagreb, Maksimirski perivoj bb od 9:00 sati po cijeni:
ODRASLI - 30,00 kuna
DJECA (od 7 do 14 godina) - 20,00 kuna
DJECA (do 7 godina) - bez plaćanja

Pratite nas i na facebooku

Predstava će se održati u Zoološkom vrtu grada Zagreba, u subotu, 29. lipnja s početkom u 11 sati, a mi vam poklanjamo dvije ulaznice!

Dvije ulaznice je osvojila Sanja Jelčić