SUDSKA BITKA SE NASTAVLJA

Vlatka pozvala bivšeg S. Mehun da svjedoči u njenu korist

vlatka pokos

vlatka pokos

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Kad je Dikan Vlatku Pokos izbacio iz stana, Snježana Mehun davala joj je novac za život. Pokos tvrdi da je to bio vjenčani dar!

Zbog knjige 'Život u raju' Vlatku Pokos tužila je Alka Vuica, a to suđenje u kojemu je jedna od svjedokinja Snježana Mehun-Galeković, nekad bliska Vlatkina prijateljica, prati se kao sapunica. Po desetak je točaka Galeković također tužila Vlatku Pokos, a jučer se održala i ta parnica. Bit svega je, govori Snježana, što Vlatka indirektno, iznoseći u knjizi neistine o njoj, i dalje zlostavlja njezina sina Dinu.

'Tužila sam je jer navodi kako nikad ništa nisam radila, kako sam dobivala novac i slično. Čak je tražila da se pozovu svjedoci koji bi potvrdili nebulozu. Kad ju je Dikan izbacio iz stana, davala sam joj novac ne tražeći da mi ga vrati. Ona sad želi da svjedok potvrdi kako je taj novac bio – vjenčani dar', čudi se Snježana.

Odvjetnik Vlatke Pokos jučer na suđenju nijedno pitanje nije uputio Snježani Galeković. No, zato je Pokos predložila da se, među ostalim svjedocima, pozove i Zoran Mehun, Snježanin bivši suprug. Kako su bivši supruzi ostali u iznimno dobrim odnosima, nejasno je što Vlatka time želi postići.

'Govorila je da je još emotivno vezana uz mog sina, pa mi nije jasno zašto traži da njegov otac, moj bivši suprug, dolazi na sud i upleće se u njezine tračeve', pita se Snježana.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi