MARIN I MARIN

Vlatka Pokos ima dva dečka?

24.08.2009 u 18:59

Bionic
Reading

Čini se da i bivša supruga Dikana Radeljaka uživa na ovogodišnjem ljetovanju, budući da joj se pripisuju romanse s čak dva muškarca koji, osim Vlatke, dijele i isto ime

Tridesetdevetogodišnja javna ličnost Vlatka Pokos ljetne je dane kratila na Čiovu u društvu Marina Radića, mlađahnog ugostitelja od kojeg je Vlatka starija oko deset godina. Kada su hrvatskim posvudarskim kuloarima krenule priče da je to njezina najnovija ljubav, Vlatka je takve navode demantirala, istodobno priznajući da na moru ipak uživa.

No čini se da su ta naklapanja mogla povrijediti samo osam godina mlađeg nogometaša Marina Topalovića, s kojim je navodno u vezi još od veljače. Topalović igra u švicarskoj drugoj ligi za nogometni klub Croatia iz Züricha i namjeravao je posjetiti Vlatku. No kada su i do njega doprla šuškanja o drugome Marinu, nogometaš se smeo. 'Ne bih komentirao niti išta želio kvariti jer sam čuo da je Vlatka u nekoj vezi', izjavio je Topalović za 24 sata.

Kako god bilo, Vlatka se novim škakljivim ljubavnim aferama zaista može mjeriti s Dikanom, koji je također proveo burno ljeto sa svojom najnovijom 'obožavateljicom' Dolores Lambašom.