ZNAK MJESECA

Vladavina razigranih Strijelaca

01.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Strijelci su horoskopski znak koji odlikuje bezbrižnost, razigranost i veseli duh, a njihova vladavina trajat će do 21. prosinca.

Iako su mnogi skeptični kad je riječ o horoskopu, moramo priznati da nam je ipak ponekad zanimljivo saznati što nam zvijezde spremaju.

U ovom znaku, čiji je element vatra, rođeni su mnogi poznati showbizzeri poput Brada Pitta, Bena Stillera, Adama Brodyja, Britney Spears, Christine Aguilera, Katherine Heigl, Miley Cyrus, Taylor Swift, Scarlett Johansson, Tyre Banks, Jay-Z-ja, Jakea Gyllenhaala i Katie Holmes, spomenimo samo neke.

Pripadnici devetoga po redu astro znaka vole daleka putovanja, strane zemlje, duga putovanja morem, filozofiju, astrologiju, religiju, jezike i avanturizam.

Strijelci su bezbrižni, veseli, površni, često znaju dosađivati savjetima i obožavaju sve komentirati, ponekad su svadljivi i nepotrebno borbeni iako zapravo žele izbjegavati uzaludne rasprave.

U duši su razigrana djeca koja vole živjeti u svijetu mašte, a puno pripadnika ovoga znaka dugo zadržava mladenački izgled i mladi duh. Svojom direktnošću i iskrenošću često znaju nenamjerno povrijediti ljude oko sebe, jer ne znaju lagati. Ovi vatreni Jupiterovi ljudi ne mogu podnijeti da ih se optuži za neiskrenost.

Uvijek su dobre volje prema svima, ljubazni, velikodušni, no ne trpe ograničenja i jako im je stalno do vlastite slobode. Strijelci imaju izuzetnu sposobnost suživota s drugim ljudima i bez problema pridobivaju naklonost, jer su tolerantni i raspoloženi za kontakt sa svima i u te odnose ulaze bez tajni i proračunatosti.

KAKO OSVOJITI STRIJELCA

U ljubavi su Strijelac veliki entuzijasti, no ako u potrazi za partnerom i pogriješe, nakon prvog oduševljenja spremni su objektivno sagledati sve vrline i mane voljene osobe.

Budući da su vrlo spontani, pripadnici ovoga znaka u traženju partnera obično se nude sami na svoj neposredni šarmantni način. Ipak, ljubav može ponekad biti teška zadaća za Strijelce zbog straha od intimnosti. No baš zbog tih razloga prijateljstvo je često najbolji način početka ljubavne veze s pripadnicima ovog astro znaka.

Ipak, pravog će Strijelca uspjeti zadržati samo onaj tko ga neće sputavati. Stoga recept uspješnog osvajanja glasi: kad Strijelac osjeti da ga netko uopće ne želi smiriti – smirit će se sam.

SVE O STRIJELCIMA

Sretni brojevi: 3, 5 i 8

Omiljena boja: purpurna

Najbolje se slaže s: Ovnovima i Lavovima

Najviše ih privlače: Blizanci

Dragi kamen: topaz

Voli: putovanja, sportove, boravak u prirodi, filozofiju, slobodu

Ne voli: laži, kontrolu, naporne osobe

Zaštitni znak: sportska tjelesna građa, sjajan osjećaj za humor, velikodušnost, tolerantnost

Idealne turističke destinacije: Južna Afrika, Australija, Španjolska, Portugal, Toronto.