MODERNE PEPELJUGE

Holivudske ljepotice ih obožavaju: Cipele s potpisom ovog brenda preplavile su crveni tepih

16.01.2020 u 12:03

Bionic
Reading

Ženstvene cipele malezijskog dizajnera Jimmyja Chooa, čiju je modnu tvrtku prije dvije i pol godine za 1,2 milijardi dolara kupio Michael Kors, ne prestaju mamiti trendseterice diljem svijeta, a proteklih tjedana preplavile su i prestižne dodjele nagrada. Pogledajte tko je sve od slavnih glumica prošetao crvenih tepihom u Jimmy Choo štiklama

Jimmy Choo vrlo je dobro poznato ime na modnoj sceni. Cipele s potpisom ovog razvikanog brenda već dugo su omiljeni izbor slavnih ljepotica, pa nije ni čudo da svaki crveni tepih naprosto vrvi njima.

Koliko je popularan ovaj bend među holivudskim ljepoticama govore i brojke. 17 glumica nosilo je Jimmy Choo cipele na protekloj dodjeli Critics' Choice Awards, dok je crvenim tepihom Zlatnih globusa u cipelama obog brenda prošetalo čak 38 slavnih dama.

Renée Zellweger, Sandra Bullock, Olivia Wilde i Florence Pugh samo su neke od holivudskih ljepotica koje obožavaju Jimmy Choo, a brend danas uživa status jednak onome koji imaju Christian Louboutin i Gianvito Rossi.

Najpopularniji modeli slavnih ljepotica koje smo nedavno zatekli na crvenom tepihu:

Olivia Wilde u sandalama Thyra

Florence Pugh u sandalama Talika

Rachel Brosnahan u sandalama Minny

Renee Zellweger u štiklama Anouk

Sandra Bullock u sandalama Tesca

Tiffany Haddish u platformama Max

Kate Bosworth u Kaylee sandalama

Kate McKinnon u štiklama Love