VATROMET BOJA

Vjerna svom stilu: Veseli stajling kraljice Maxime sve je samo ne dosadan

12.10.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Kraljica Maxima dobro je poznata po svojim odvažnim modnim izdanjima za koja se ne može reći kako su nadahnuta minimalizmom jer supruga nizozemskog kralja rado nosi boje, uzorke, odvažne krojeve...

Stoga nimalo ne čudi kako se svako pojavljivanje uvijek nasmijane kraljice pretvori u pravi modni happening.

Kraljica Maxima rado poseže i za neobičnim uzorcima ili upečatljivim bojama, što joj izvrsno pristaje.

  • +10
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stilisti obično tvrde kako maksimalizam treba znati nositi i da je to sklizak teren za mnoge, no Maxima je stručnjakinja na tom polju.

Lijepa 50-godišnjakinja rođena u Argentini uvijek je drukčija pa se posebno potrudila oko stajlinga u kojem je nazočila otvorenju izložbe 'Viva La Frida! Life and Art of Frida Kahlo' u Drents muzeju u Assenu u Nizozemskoj, posvećenu proslavljenoj umjetnici Fridi Kahlo.

Za ovu je prigodu, omiljena kraljica nosila upečatljiv look: ženstvenu haljinu čiji je gornji dio u intenzivnoj ružičastoj nijansi, a donji s krupnim cvjetnim motivima (Natan Couture).

maxima od nizozemske

Najbolje odjevena kraljica: Ovom haljinom svima je dokazala kako se ulaganje u bezvremenske modne komade itekako isplati

Pogledaj galeriju

Stajling je zaokružila ružičastim štiklama s PVC detaljima (također Natan Couture) i neobičnim rajfom kakav bi se zasigurno svidio i Fridi Kahlo, poznatoj po nesvakidašnjim modnim kombinacijama.

Inače, prije nego je ušla u kraljevsku obitelj, zgodna Argentinka rođena kao Maxima Zorreguieta završila je studij međunarodnih financija, a 2002. vjenčala je s nasljednikom nizozemske krune Willem-Alexanderom s kojim ima tri kćeri.