čari slojevitog odijevanja

Neke od ovih modnih komada koje nosi Gigi Hadid sigurno ćete poželjeti i u svom ormaru

12.10.2021 u 10:59

Bionic
Reading

Slavna manekenka Gigi Hadid redovito oduševljava sjajnim kombinacijama i izvan modne piste, a ovoga puta na ulicama New Yorka u retro-chic izdanju pokazala je kako neupadljive i nenametljive boje itekako mogu kreirati sjajni stajling

Proteklog vikenda Gigi Hadid provela je slaveći 25. rođendan svoje mlađe sestre Belle, a akon tuluma na kojem je bio i njihov mlađi brat Anwar, Gigi se vratila svakodnevnim obvezama. Snimljena je na ulicama New Yorka dok je s prijateljicom prošetala po kavu za van, a tom prilikom pokazala je odličan jesenski stajling.

Gledajući Giginu kombinaciju postavlja se pitanje koliko trendova je previše? Prema Gigi, ograničenje ne postoji. Za šetnju sunčanim ulicama New Yorka Gigi je kombinirala neke od najvećih jesenskih trendova. Ispod dugog, bijelog dvorednog kaputa sa super širokim ramenima Gigi je nosila pleteni kardigan s čokoladno-smeđim ovratnikom, a ispod toga svega pleteni žuto-zlatni prsluk. Dvostruka doza pletiva pokazala se vrlo efektnom, a upečatljiv dio stajlinga činile su svijetle traperice zanimljivog ukrasa.

Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Cijelu kombinaciju zaokružila je trendi bijelim, klasičnim tenisicama te malom smeđom torbicom. Stilski nenametljiv i pročišćen stajling odličan je primjer jesenske kombinacije boja te dokaz da 'dosadne' nijanse poput smeđe, bež i bijele itekako mogu biti zanimljive i upečatljive.