ZVIJEZDA U LONDONU

Vjerna joj je godinama: Jennifer Aniston zablistala u haljini koja nikada ne izlazi iz mode

01.11.2019 u 17:17

Bionic
Reading

Holivudska miljenica i zvijezda serije 'Prijatelji', Jennifer Aniston, uz kolegicu Reese Witherspoon trenutno marljivo promovira novu seriju 'The Morning Show', a promotivna turneja ovaj poznati dvojac sada je dovela do britanske prijestolnice

Nakon gostovanja u brojnim američkim emisijama i blistanja na crvenim tepisima, slavna Jennifer Aniston uz kolegicu Reese Witherspoon zaputila se do Londona, pritom službeno započevši europsku promociju svoje nove serije 'The Morning Show' koja se od 1. studenog očekuje s prikazivanjem na novom streaming servisu Apple TV+.

Nova serija holivudskog dvojca prati događanja glavnih likova izvan seta izmišljene ranojutarnje informativne emisije, a Jennifer i Reese na njezinoj londonskoj premijeri ponovno su plijenile posebnu pažnju svojim modnim odabirima.

  • +5
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok se oskarom nagrađena Reese Witherspoon na londonskom crvenom tepihu prošetala u zanimljivom zelenom izdanju u znaku minijaturne suknje od satena, njezina kolegica Jennifer Aniston i sestra u hit seriji 'Prijatelji' ponovno se odlučila za provjerenu modnu formulu u znaku male crne haljine.

Zvijezda 'Prijatelja', koja je u veljači proslavila okrugli 50. rođendan, poznata je kao velika obožavateljica jednostavnih i minimalističkih odjevnih komada koji često uključuju nošenje modnog klasika u znaku male crne haljine.

  • +9
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na londonskoj premijeri nove serije, Jennifer je ovoga puta zablistala u modelu crne haljine visokog ovratnika i s detaljem suptilnog proreza na području torza, dok je skladnu figuru naglasila dodatkom klasičnog kožnog remena.

Kao velika ljubiteljica modnog pravila 'manje je više' Jennifer je na crvenom tepihu u Londonu svoje izdanje odlučila učiniti što jednostavnijim začinivši ga parom klasičnih crnih sandala.