SNJEŽANA MEHUN:

'Vjenčanje u Meksiku bilo je skromno'

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nakon svadbe i medenog mjeseca u Meksiku, novopečena gospođa Galeković vratila se u Zagreb svježa, osunčana i spremna za nove radne pobjede
privatni album

privatni album

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Iako je najavljivala da će se udati na Kornatima, u Istri i nekim drugim hrvatskim destinacijama, poduzetnica Snježana Mehun sudbonosno 'da' izrekla je u dalekom Meksiku.

'Nisam imala nikakvu vjenčanicu, već jednostavnu haljinu i nisam htjela od toga raditi nikakvu veliku stvar, nismo se posebno pripremali niti smo od toga radili teatar. Sve smo obavili dosta skromno, samo Miha i ja, na plaži. Zajedno smo već šest godina, a živimo već tri, tako da je sve već kao da smo u braku. Ovo je bila samo formalnost, ali lijepo je nekome na taj način izreći zavjet ljubavi', veselo nam je ispričala novopečena mladenka.

Snježana je otkrila kako se u Meksiko prvenstveno otišla odmoriti od svakodnevnih obveza.

'Htjela sam pohoditi nalazišta Maja koje me iznimno fasciniraju i slučajno smo u Generalturistu uboli neki 'last minute' pa smo spontano na brzinu otišli, bez puno planova', rekla nam je Snježana.

Kao i mnogi koji gledaju filmove i sapunice, prije nego što je otišla, u glavi su joj se vrtjele slike narko kartela, bandi i uličnih pljački.

'Moram priznati kako sam imala dosta predrasuda prije nego što smo krenuli na put, no kada smo došli, shvatila sam kako su svi ljubazni, dragi i sve je prilagođeno i podređeno turistima. Kako je SAD jako blizu, sve je amerikanizirano i pojednostavnjeno. Meksička uslužnost ide čak do te mjere da su napravili posebne brane kako bi sve ribe stjerali u plićak, kako lijeni američki turisti ne bi morali plivati da ih vide', našalila se gospođa Galeković.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi