JENNIFER CONNELLY

Vitke noge u prvom planu: Zvijezda 'Top Guna' plijenila poglede u crno-bijelom izdanju

06.03.2024 u 08:49

Bionic
Reading

Vojsci poznatih dama u francuskoj prijestolnici mode, zvijezda filma ‘Top Gun: Maverick’ pridružila se na novoj reviji Louis Vuittona

Muza dizajnera Nicolasa Ghesquièrea i zaštitno lice Louis Vuittona, glumica Jennifer Connelly, uveličala je i najnoviju reviju brenda u francuskoj prijestolnici mode.

U otkrivanju kreacija kakve je dizajner Nicolas Ghesquière pripremio za novu kolekciju francuske kuće, ponovno je uživala u društvu dugogodišnjeg supruga, glumca Paula Bettanyja, a i na ovoj reviji pažnju je plijenila efektnim izdanjem.

Jennifer Connelly Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

O besprijekornim izdanjima holivudske zvijezde posljednjih godina brine stilistica Leslie Fremar, čije slavne klijentice, uz Connelly, čine dame poput oskarovki Charlize Theron i Julianne Moore.

Za zvijezdu 'Top Guna' Fremar je ovoga puta odabrala crno-bijelu kombinaciju sastavljenu od lepršave bluze s tankim, okomitim prugicama i sjajne, minijaturne suknje u maniri color block.

Detalj okomitih prugica također je krasio kreaciju Louis Vuittona u kojoj se Connelly posljednji put pojavila na crvenom tepihu - početkom prosinca, na trećem izdanju Academy Museum Gala večere u Los Angelesu.

Jennifer Connelly Izvor: Profimedia / Autor: EMMA MCINTYRE / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA