DENISE OHnoNA

Sličnost je zapanjujuća: Dvojnica Kate Moss prošetala pistom i ukrala svu pozornost

05.03.2024 u 12:21

Dvojnica Kate Moss na reviji Marine Serre

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Na predstavljanju svoje nove kolekcije u 12. arondismanu Pariza, dizajnerica Marine Serre stvorila je pravu pomutnju zahvaljujući angažmanu dvojnice legendarne Kate Moss

Francuska dizajnerica udahnula je novi život printu polumjeseca koji ju je proslavio, istaknuvši ga na večernjim haljinama, kostimima i raznobojnim, elegantnim pletivima. Prepoznatljivi motiv polumjeseca vratio se kao središnji element nove kolekcije Marine Serre no, u odnosu na prethodne sezona, postao je diskretniji.

Ipak, o njezinoj novoj reviji najviše se govorilo u kontekstu angažiranja Denise Ohnone u ulozi modela.

Osim što je sunarodnjakinja Kate Moss, ova Britanka sa 50- godišnjom ikonom modne industrije dijeli nejverojatnu sličnost, koja je do punog izražaja došla na novoj reviji francuske dizajnerice održane u srcu Ground Controla, multidisciplinarnog stambenog prostora u Parizu.

Na račun nevjerojatne sličnosti s Kate Moss, Denise Ohnona rodom iz Liverpoola osigurala je brojne angažmane u modnoj industriji.

Pistom na reviji Marine Serre prodefilirala je odjevena u dugu bijelu košulju, kožne hlače i odgovarajuću jaknu, u sivoj nijansi s tetoviranim printom polumjeseca prepoznatljivim za modni potpis dizajnerice.

Ovo, međutim, nije prvi put da joj je na modnoj pisti pošlo za rukom zavarati javnost. U siječnju 2020. stvorila je jednaku pomutnju na reviji brenda Vetements, u sklopu predstavljanja kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. godine.