STYLING ZA PET

Vitka Sanja Doležal zasjenila sve na reviji

14.05.2016 u 14:09

Bionic
Reading

Sanja Doležal više je puta otkrila tajnu novostečene vitke linije i nakon godina borbe s raznim dijetama jednostavno se posvetila zdravom načinu života

Rezultati njezine posvećenosti zdravoj prehrani i aktivnom životu s puno kretanja vidjeli su se i jučer na reviji brenda Hippy Garden. Revija dizajnerice Đurđice Vorkapić održana je u Francuskom paviljonu, a Sanja je osim uživanja u lijepim haljinama imala posebnu ulogu - prezentirala je humanitarni projekt dizajnerice, u potpunosti samostalno osmišljen i zaštićen kao patent u Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo. Riječ je o patentu koji će olakšati uplatu sredstava humanitarnim akcijama na bankovnim automatima, a korisnik bankomata moći će karticom uplatiti određeni iznos odabranoj humanitarnoj udruzi ili akciji.

U reviji su uživale i mnoge osobe iz javnog života poput Jakova Kitarovića, Nikoline Pišek Ristović, Barbare Vicković, Dijane Pleštine, Ivane Husar Mlinac, Borisa Banovića, Petre Friganović, Ivane Paradžiković, Tončice Čeljuske i Vanje Halilović, ali Sanja je plijenila pažnju finim stylingom, pozitivnom energijom i velikim osmijehom.

Bijeloj košulji voditeljica i pjevačica je za svečanu večer u Francuskom paviljonu dašak glamura dodala dugom sjajnom suknjom u tirkiznoj boji. Kroj povišenog struka naglasio je njezinu liniju, a veliki osmijeh potvrđuje da se Sanja odlično osjeća u vlastitoj koži i uživa u životu.